Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

ENVENOMED - bejelentették 'The Walking Shred' című albumukat az ausztrál thrasherek


2019-06-25

A 2005-ben alakult, Envenomed nevezetű dallamos thrash metal banda ezentúl a német El Puerto Records kötelékébe tartozik.

A banda vezére, Anthony Mavrikis elmondta: "Az Envenomed büszkén jelenti, hogy ezentúl a német El Puerto Records partnereként működik! Ezek a srácok kivételes professzionalizmust és mérhetetlenül kemény munkát fektetnek a dolgaikba! Olyan előadók szerepelnek listájukon, mint a Beasto Blanco (aminek tagja Chuck Garric és Calico Cooper, Alice Cooper lánya), a Sainted Sinners (David Reece-szel / ex-Accept), Frank Pané, Ferdy Doernberg... nem is beszélve a társ-tulajdonos Torsten Ihlenfeld-ről, akit a Brainstorm-ból ismerhetünk. Boldogan borulunk tehát bele az El Puerto óvó karjaiba!".

Az Envenomed mindeddig két EP-t, két kislemezt és egy nagylemezt adott ki (többnyire az olasz Punishment 18 Records jóvoltából). A bemutatkozó nagylemez 'Evil Unseen' címmel látott napvilágot 2014 júliusában - erről bővebben itt írtunk.

A zenekar néhány hete elkészítette új stúdióalbumát, ami 'The Walking Shred' címmel fog megjelenni 2019 nyarának végén. Az új album egyik érdekessége, hogy annak ellenére, hogy John Price a zenekar új dobosa, ezekben a dalokban a Ne Obliviscaris-ból ismert Dan Presland ül a felszerelés mögött.

Az Envenomed továbbra is "a Megadeth, a Metallica és a Testament riff-központú zenei elemeit vegyíti az Iron Maiden és a Symphony X gazdag hangzásával". Az új, 'The Walking Shred' című nagylemez borítója és dallistája így néz ki:

01. The Walking Shred
02. Abandon Hope
03. The Dead
04. Aware
05. Fate Closes The Door
06. Rebellion
07. Through The Cold
08. The Haunting
09. All That Remains
10. Sacrifice
11. Are You Gonna Go My Way
12. Metal United

Lentebb elérhető az első ízelítő, az 'Abandon Hope' című szám hivatalos klipje.

Az Envenomed felállása a következő:

Anthony Mavrikis - ének, gitár
Tom Nugara - basszusgitár
Brendan Farrugia - gitár
John Price - dobok

Bővebb infók, hírek a bandáról: www.envenomed.com


ENVENOMED - bejelentették 'The Walking Shred' című albumukat az ausztrál thrasherek
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás