Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

ENVENOMED - európai kiadóhoz igazoltak az ausztrál thrasherek


2019-04-10

A 2005-ben alakult, Envenomed nevezetű dallamos thrash metal band ezentúl a német El Puerto Records kötelékébe tartozik.

A banda vezére, Anthony Mavrikis elmondta: "Az Envenomed büszkén jelenti, hogy ezentúl a német El Puerto Records partnereként működik! Ezek a srácok kivételes professzionalizmust és mérhetetlenül kemény munkát fektetnek a dolgaikba! Olyan előadók szerepelnek listájukon, mint a Beasto Blanco (aminek tagja Chuck Garric és Calico Cooper, Alice Cooper lánya), a Sainted Sinners (David Reece-szel / ex-Accept), Frank Pané, Ferdy Doernberg... nem is beszélve a társ-tulajdonos Torsten Ihlenfeld-ről, akit a Brainstorm-ból ismerhetünk. Boldogan borulunk tehát bele az El Puerto óvó karjaiba!".

Az Envenomed mindeddig két EP-t, két kislemezt és egy nagylemezt adott ki (többnyire az olasz Punishment 18 Records jóvoltából). A bemutatkozó nagylemez 'Evil Unseen' címmel látott napvilágot 2014 júliusában - erről bővebben itt írtunk.

A zenekar jelenleg új stúdióalbumán dolgozik. Hamarosan közzéteszik az ezzel kapcsolatos részleteket...

Az Envenomed felállása így néz ki:

Anthony Mavrikis - ének, gitár
Tom Nugara - basszusgitár
Brendan Farrugia - gitár
John Price - dobok

Bővebb infók, hírek a bandáról: www.envenomed.com


ENVENOMED - európai kiadóhoz igazoltak az ausztrál thrasherek
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás