Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új klip a Nord és Djevel által alapított NORDJEVEL zenekartól


2016-10-22

A két neves black metal zenész, Djevel (Svartelder, Doedsvangr) és Nord (Fatal Impact, Byrdi) nemrég Fredrik Widigs dobossal állt össze egy új projektben.

A Nordjevel (jelentése: Northern Devil) 2015 legeljén állt össze. Djevel és Nord közös álláspontja a black metal műfaj és az okkultizmus tekintetében, rögtön tökéletes szinkonba helyezte az új zenekar balanszát. A páros meghívására, Fredrik Widigs gondolkodás nélkül beállt a csapatba. Widings ennek ellenére - egyéb elkötelezettségei okán - azonban nem tud részt venni a Nordjevel élő fellépésein; viszont a stúdióban nélkülözhetetlen dal- és zeneszerzővé vált a svéd dobos.

A trió a tavalyi évben végezte el debütáló albumának produkciós munkálatait. Az album a 'Djevelen I Nord' címet viseli; 2016. január 29-én jelent meg, a francia Osmose Productions kiadó jóvoltából; méghozzá CD-n, digipakban, digitálisan és digitális változatban.

A lemezen a Troll zenekarból ismert Nagash és az 1349 gitárosa, Archaon vendég-szerepel. Az anyag keverését és maszterizálását Patric Darkhyrys G végezte, a franciaországi WSL Stúdióban. Az alább látható lemezborító a Khaos Diktator Design munkatársainak műve.

A tracklista:
01. The Shadows Of Morbid Hunger (feat. Nagash)
02. Sing For Devastation
03. Djevelen I Nord
04. The Funeral Smell
05. Denne Tidløse Krigsdom
06. Blood Horns
07. Det Ror Og Ror
08. Når Noen Andre Dør...
09. Norges Sorte Himmel (feat. Archaon & Nagash)
10. Raining Blood (Slayer feldolgozás) (digipak / bakelit bónusz)

Az album címadó dalához készült videoklipet 2016 októberében mutatta be a banda. Íme a premier:


Új klip a Nord és Djevel által alapított NORDJEVEL zenekartól
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás