Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Koncertlemezzel jelentkezik az ex-Iron Maiden énekes Paul Di'Anno


2019-11-05

Az Iron Maiden ex-énekese, Paul Di'Anno 'Hell Over Waltrop - Live in Germany' címmel jelenteti meg új koncertlemezét, 2020. január 31-én, a Metalville kiadó jóvoltából.

Paul Di'Anno-t 2006 nyarán kérték fel, hogy álljon színpadra Phantoms Of The Opera nevezetű bandájával egy kis fesztiválon, Waltrop városában. Ugyanezen a rendezvényen lépett fel a Fury In the Slaughterhouse együttes és a legendás disco-énekes, Sydney Youngblood is. Di'Anno-ék eleinte szkeptikusak voltak a pop-fesztivál közönségét illetően, de végül mégis beleegyeztek a fellépésbe; lévén a Phantoms basszusgitárosa, Gonzo és dobosa, Dom hazai pályán koncertezhettek.

Végül egy mágikus este kerekedett az egészből! A városi fesztivál közönsége lelkes metal-tömeggé változott, és együtt ünnepelték Paul-t és a zenekart egy fantasztikus koncert közepette!

A szóban forgó koncertet rögzítette egy Thomas Mergler nevezetű producer, de végül stúdiójában kellett rájönnie, hogy a felvételek használhatatlanok, lévén az egyik monitor meghibásodott.

12 évvel később azonban Thomas újra előkerítette ezeket a felvételeket, és a modern technológiának köszönhetően sikerült összehoznia egy hibátlan minőségű anyagot.

Ez a koncertfelvétel 'Hell Over Walltrop - Live in Germany' címmel jelenik meg, 2020. január 31-én, a Metalville kiadó jóvoltából, rajta régi klasszikus Iron Maiden nótákkal és Paul Di'Anno szólókarrierjének válogatott fénypontjaival. A kiadvány borítója és dallistája így néz ki:

01. Prowler
02. Murders In The Rue Morgue
03. Impaler
04. Remember Tomorrow
05. Children Of Madness
06. Marshall Lokjaw
07. The Living Dead
08. The Beast Arises
09. The Faith Healer
10. The Phantom Of The Opera
11. Transylvania
12. Running Free
13. Blitzkrieg Bop
14. Sanctuary

Hamarosan közzéteszik a kiadvány előrendelési infóit és első ízelítőit...


Koncertlemezzel jelentkezik az ex-Iron Maiden énekes Paul Di'Anno
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás