Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

KETZER - teljes egészében meghallgatható a 'Starless' album


2016-01-27

A Köln városából származó black / thrash metal banda júliusban világraszóló lemezszerződést kötött a Metal Blade Records elnökeivel. Mostanra készült az új lemez is.

"Az elmúlt években folyamatosan új dalokon dolgoztunk. Eközben igen intenzív kalandokat éltünk át. Ezt megelőzvén, zeneileg és a koncepciók tekintetében mindent lenulláztunk, és új elemekkel ruháztuk fel magunkat, a kezdetlegesség és a természetesség jegyében. A lényeg tehát az volt, hogy a közös zenélés tartson össze bennünket; pont mintha egyetlen húsnélküli testet osztanánk meg egymással. Évezredekkel ezelőtt transzba esve táncoltak az emberek a tűz körül; minden a pillanat varázslatáról szólt. Mi is épp ezeket a pillanatokat üldözzük; és remélhetőleg a jövőben ezeket az élményeket meg is oszthatjuk a világgal. A Metal Blade - ami a világ egyik legkitartóbb, legalázatosabb kiadója - most etekintetben adott nekünk hatalmas löketet, ami által mindenkihez eljuthat a zenénk. A jövőben tehát még több izgalom vár ránk; és mi ezért végtelenül hálásak vagyunk új partnerünknek. A mai naptól kezdve tehát a Metal Blade csillaga kíséri utunkat" - közölte nyáron a banda.

A Ketzer [német szó, jelentése: 'eretnek'] debütáló, 'Satan's Boundaries Unchained' című albuma az elmúlt évek során a 2010-es évek egyik legmagasabban elismert black-thrash lemezévé nőtte ki magát. A csapat második stúdióalbuma ('Endzeit Metropolis' - 2012) egy újabb evolúciós lépést prezentált a színtér lépcsőjén. A Ketzer intenzív európai és észak-amerikai turnékat bonyolított le mindkét anyag promóciójával, de az együttes karrierjének fénypontja csak ezután következik!

A Ketzer október közepén bejelentette első Metal Blade-es kiadványát: november 27-én egy pár új dalt tartalmazó 7-inches kislemezt jelentet meg a csapat. A 'Starless'-re felkerült címadódalt és a B-oldalas 'Count To Ten'-t egy 2014 decemberi stúdiózás alkalmával vették fel. Az anyag megjelenik limitált fekete, fehér, arany és márványozott színű bakeliten (előrendelés itt).

"Régóta vártatok már új Ketzer-dalokra - hát most megkapjátok! A 'Starless' két dal egy tavaly decemberi próba folyamán született meg. Ezek a demók tehát betekintést nyújtanak következő, harmadik stúdióalbumunk őrületébe. Mi örökké égni fogunk; égjetek velünk ti is!".

Az új Ketzer nagylemez 2016. január 29-én, pénteken fog napvilágot látni. A szintén 'Starless' címet viselő anyagot immáron elő lehet rendelni a Metal Blade honlapján (CD-n, LP-n és digitálisan), az alábbi borítóval és dallistával:

01. Starless
02. When Milk Runs Dry
03. Godface
04. Count To Ten
05. The Hunger
06. White Eyes
07. Shaman's Dance
08. Silence And Sound
09. Earthborn
10. Limbo

A kis- és a nagylemez címadódala, valamint a 'When Milk Runs Dry' az alábbi lejátszókon külön meghallgatható; a kiadó honlapján pedig teljes egészében elérhető az album.

Íme az első két stúdió-videó:

A Ketzer felállása:
Gerrit - ének
Marius - gitár
Chris - gitár
David - basszusgitár
Sören - dobok


KETZER - teljes egészében meghallgatható a 'Starless' album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás