Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

5 év után új albummal tért vissza az ACCURSED SPAWN zenekar - itt az új klip!


2019-04-19

A kanadai death metal csapat első teljes értékű albuma, a 'The Virulent Host' március 22-én jelent meg, a PRC Music kiadó jóvoltából.

Az Accursed Spawn 2010 májusában alakult - céljuk, hogy "vulgáris, őrült zenéjükkel szétszabdalják a hallgatók torkát, és kitépjék a rajongók szemét".

A csapat 2014-ben adta ki második EP-jét, 'Putrid' címmel. A mini-album - ami megvásárolható többek közt a Bandcamp-en is - az Accursed Spawn 2012-es debütáló, 'Engendering a Sociopath' című mini-albumának a folytatása. A banda első nagylemezére öt évet kellett várniuk a rajongóknak; de most végre eljött az idő: 'The Virulent Host' címmel jelent meg a debütáló stúdióalbum, 2019. március 22-én.

"A 'The Virulent Host' minden tekintetben hatalmas előrelépés az Accursed Spawn számára: a produkció igazán kivételels (köszönhetően Christian Donaldson-nak és a The Grid Stúdiónak), a zenei témák fülbemászóak; a szólók élesek, a basszusok lüktetőek és a ritmus is erőteljes. A kivitelezés kozisztens és egyben friss hatású. Ez bandánk valahavolt legelső nagylemeze, amire a rajongók - akik nem mellesleg végtelenül hűségesek - joggal vártak epekedve. A legtöbb új nótát egyébkén "kipróbáltuk" élőben is; így kijelenthetjük: az első sorok magukért beszélnek...” - nyilatkozta Jay Cross dobos.

A 'The Virulent Host' egy "érzelmekkel teli modern death metal album, melyen erős thrash- és brutál-death-hatások is felfedezhetők". Chris Donaldson hangmérnök - aki nem mellesleg a legendás Cryptopsy zenekar gitáros - tehetséges és óriási tapasztalata ismét a csúcsra járt a montreali Grid Stúdió falai között (Donaldson korábban olyan világhírű bandák egyes lemezeit producelte, mint a Beyond Creation, a Despised Icon, a The Agonist, a Beneath The Massacre és a Neuraxis). A 'The Virulent Host' borítóját egy neves művész, Remy Cooper (Headsplit Design / Origin, Beyond Creation, Psycroptic, Pig Destroyer, Whitechapel, Thy Art Is Murder, Cryptopsy, Suicide Silence, Arch Enemy) készítette.

A tracklista:
01. Bhopal ‘84
02. Bloodforged
03. Interrogated Bludgeonment
04. The Virulent Host
05. Cesium 137
06. The Ageless Curse
07. Shotgun Facelift
08. Mass Glossectomy
09. Dogmatic Affliction

Az első, 'Bhopal ‘84' című single-dal lentebb meghallgatható. Szintén lentebb érhető el a 'The Virulent Host' kisfilmje és a 'Dogmatic Affliction' gitáros playthrough-videója:


5 év után új albummal tért vissza az ACCURSED SPAWN zenekar - itt az új klip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás