Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Holnap kiadja bemutatkozó lemezét a Symphony X, Suffocation és Lanfear tagok alkotta THEM


2016-09-28

A Them együttes - melynek tagja a Symphony X basszerosa, Mike Lepond és a Suffocations dobosa, Kevin Talley - most egy újabb single-dalt is bemutatott.

A Them júliusban megkötötte első lemezszerződését; méghozzá a belga Empire Records-szal. A csapat debütáló nagylemeze, a 'Sweet Hollow' 2016. szeptember 30-án jelenik meg, CD-n, bakeliten, kazettán és limitált digipakban és digitálisan (az iTunes-on, az Amazon-on, a CD Baby-n és a Spotify-on). A koncept-album - amihez lentebb látható néhány ízelítő videó - "a fájdalom, a szenvedés és a halál témáit boncolgatja; konkrétabban egy szerencsétlen körülmények közé csöppent férfi bizarr utazását meséli el". (A rendelésről bővebb infókat itt lehet elérni.)

A 'Sweet Hollow' borítója és a dallistája:

01. Rebirth
02. Forever Burns
03. Down The Road To Misery
04. Ghost In The Graveyard
05. The Quiet Room
06. Dead Of Night
07. FestEvil
08. The Crimson Corpse
09. Blood From Blood
10. The Harrowing Road To Hollow
11. Salve
12. When The Clock Struck Twelve

A banda 2015 Halloween-jának napján hivatalos formában is kiadta bemutatkozó nagylemeze első, 'Forever Burns' című single-dalát - ez az alábbi lejátszón teljes egészében elérhető, dalszöveges videó formájában. 2016 februárjában, a lemezszerződés megkötésének apropójából egy újabb dalt is közzétettek, 'Blood From Blood' címen:

Az újabb videó, a 'Dead Of Night' a lemez megjelenése napján látott napvilágot:

A Them teljes felállása így néz ki:

Troy Norr "KK Fossor" (Cold Steel) - ének
Mike Lepond (Symphony X) - basszusgitár
Kevin Talley (Suffocation) - dobok
Markus Ullrich (Lanfear) - gitár
Markus Johansson (Sylencer) - gitár
Richie Seibel (Lanfear) - billentyűk

A Them zenekart az énekes, Troy alapította, eredetileg mint egy King Diamond tribute-banda, a 2008-as évben. Három éven keresztül turnézott a cover-banda - néhány koncertjükön fellépett velük az eredeti King Diamond két korábbi tagja, Mike Wead és Hal Patino is. Norr 2014-re egy sajátos koncepciót állított össze: bizarr és kalandos sztorija már egy teljes értékű bandát / felállást igényelt - így született meg végül a Them együttes.


Holnap kiadja bemutatkozó lemezét a Symphony X, Suffocation és Lanfear tagok alkotta THEM
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás