Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Kilépett a dobos és az énekes a NIGHTMARE együttesből


2015-07-08

A legendás francia heavy-power bandából távozik az énekes-dobos testvérpár, Jo és David Amore.

A Nightmare nemrég egy reissue-projektet vett tervbe, de a felállásbeli változások okán, a maradék három tag, Yves Campion (basszer), Franck Milleliri (gitáros) és Matt Asselberghs (gitáros) úgy döntött,új tagokkal nekilát egy vadonatúj nagylemez munkálatainak (ennek megjelenése 2016 második felére várható).

Alább a banda teljes közleménye olvasható:
Szomorúan kell bejelentenünk, hogy Jo és David kilépett a csapatból... Mi tiszteletben tartjuk döntéseiket, és a legjobbakat kívánjuk nekik jelenlegi és jövőbeni zenei kalandjaik során. Sosem fogjuk elfelejteni azokat a pillanatokat, melyeket közösen éltünk meg a '80-as, '90-es és 2000-es években. Köszönjük Nektek!
Jogosan kérdezheti most mindenki: 'Feloszlott a Nightmare?!'. A válasz azonban: NEM, a banda továbbra is él!!! Tisztában vagyunk azzal a hatalmas kihívással, amivel most szembe kell néznünk; lévén elkerülhetetlen lesz az identitás-váltás...
Eredetileg 2016 elejére terveztük első két lemezük újra-rögzítésének kiadását, de Jo és David nélkül ennek nincs semmi értelme; így ezt a projektet lefújtuk!
Emellett elnézést kérünk azoktól a rajongóktól, akik el akartak jönni belgiumi koncertünkre, 2015. november 7-én, a Kraken Fesztiválon... most ez nem jöhet össze, de ígérjük, 2016-ban ellátogatunk Belgiumba!
Köszönetet kell mondanunk lemezkiadónknak, hogy ezekben a nehéz időkben is támogatnak minket; és persze az összes rajongónak, akik értelmet adnak a kaland folytatásának...
Új nagylemezük 2016 második felére várható; de hamarosan erről is elárulunk némi infót! Maradjatok velünk!
".

Jo Amore énekes 1980-tól kezdve állt a banda élén. Testvére, David '99-ben csatlakozott a felálláshoz. A két zenész nem hozta nyilvánosságra döntésének okát.

Az 1979-ben alakult Nightmare legutóbbi stúdiólemeze 2014 májusában jelent meg (AFM Records) 'The Aftermath' címmel.


Kilépett a dobos és az énekes a NIGHTMARE együttesből
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás