Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Újabb lyric-videóval jelentkezett a REVOCATION


2015-07-10

A 2006-ban alakult Massachusetts-i technikás metal banda ismét az As I Lay Dying / Wovenwar gitáros, Nick Hipa animációival valósította meg újabb lyric-videóját, ami a 'Scorched Earth Policy' dalhoz készült:

A Revocation néhány hete vált meg Phil Dubois-Coyne dobostól. A helyére érkező új tagot június végén mutatták be.

Dave Davidson közleménye: "Rendkívül izgatottan jelenthetjük be: Ash Pearson az új dobosunk! Biztos sokan ismeritek Ash zseniális dob-témáit a 3 Inches Of Blood albumairól, de akik mégsem lennének tisztában az ő földöntúli képességeivel, azoknak elmondom: Ash LEGYILKOL mindenkit a dobok mögött! Alig várjuk már, hogy kezdetét vegye a Revocation új fejezete, immáron Ash társaságában!".

Ash - aki elsősorban a nemrég feloszlott 3 Inches Of Blood tagja volt, de megfordult az Angel Grinder és a Trailight zenekarokban is - a következőket nyilatkozta: "Nagy megtiszteltetés ért azzal, hogy csatlakozhattam a Revocation felállásához. Phil jóbarátom; így igazi áldás sázmomra, hogy én lehetek az utódja. Nagyon komolyan fogom venni ezt a kihívást, mivel fontos, hogy tovább vigyük a Revocation örökségét, és a magasban tartsuk a zászlót".

A Revocation legutóbbi nagylemeze - ami a 'Deathless' címet viseli - 2014. október 14-én jelent meg, a Metal Blade Records jóvoltából. A kiadvány a banda eddigi legsikeresebb lemezének bizonyul, mivel az első hét után a 200-as Billboard 124. helyén, a 'Hard Music Albums Chart' 10. helyén, a 'Top Current Albums Chart' 114. helyén, illetve a 'New Artist Chart' aranyérmes helyén végzett. A 2011-es 'Chaos Of Forms' folytatása a csapat első nagylemeze az új basszusgitárossal, Brett Bamberger-rel, aki 2013-ban csatlakozott a bandához.

A Revocation tavaly év végén a Cannibal Corpse és az Aeon társaságában járta Európa nagyvárosai. A turné keretében Budapestre is ellátogatott a három Metal Blade-es csapat.
2015. május 20-i kezdettel a Veil Of Maya 'The Matriarch' turnéján játszott előzenekari szerepet a Revocation; de 2015 végére egy újabb körútra lehet számítani a 'Deathless' promóciója jegyében.


Újabb lyric-videóval jelentkezett a REVOCATION
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás