Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Holtan találták az AFTER THE BURIAL gitárosát


2015-07-22

A Minnesota-i metalcore banda alapító gitárosa, Justin Lowe 32 éves korában hunyt el. A holttestet július 21-én, hétfőn találták meg, a St. Croix-folyó mellett.

Lowe eltűnését július 18-án jelentették be - a zenész holttestét pedig egy turista fedezte fel, a Minnesotát és Somerset városát összekötő Arcola High-híd alatt. A St. Croix Megyei hatóságok közleménye szerint, a halál esetében kizárható az idegenkezűség - a férfi minden bizonnyal zuhanás következtében hunyt el.

Lowe gépjárművét a híd Minnesota-i oldalán találták meg - a St. Croix Megyei rendőrszázados, Scott Knudson megerősítette: ez az a jármű, amit július 18. óta kerestek a hatóságok.

Lowe nemrégiben jelentette be, hogy kilép az After The Burial zenekarból. A gitáros egy hosszas, zavaros közleményt tett ki a Facebook-ra - ebben a csapat lemezkiadóját, a menedzsert és saját bandatársait vádolta azzal, hogy ellopták korábban rögzített felvételeit, illetve fizikailag is bántalmazták őt. Az After The Burial tagjai saját közleményükben így reagáltak Lowe vádjaira: "Ez egy nagyon szomorú helyzet; felfogni is alig tudjuk a dolgot. Igazából nem is értjük, miről van itt szó. Kedves barátunk, testvérünk, Justin elméje súlyosan megbomlott. Megállás nélkül próbáltuk kihozni őt ebből az állapotból, de ezen a szinten már mi is tehetetlenek vagyunk".

Az After The Burial - aminek Lowe volt az egyik alapítója - 2004-ben alakult. A gitáros összesen négy nagylemezt (tehát az eddigi összeset) rögzített a bandával. A csapat legutóbbi két korongja, a 2010-es 'In Dreams' és a 2013-as 'Wolves Within' egyaránt felkerült a Billboard-listára.

Justin Lowe a kép bal szélén látható


Holtan találták az AFTER THE BURIAL gitárosát
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás