Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Novemberben jön a második WARSENAL album, a 'Feast Your Eyes' - itt az új dal!


2019-10-21

A kanadai thrash-speed metal banda november 15-én, a finn Svart Records gondozásában jelenteti meg második teljes értékű nagylemezét.

A Warsenal most friss szerződést kötött a finn Svart Records-szal, mely kiadó 'Feast Your Eyes' címmel jelenteti meg a banda következő nagylemezét, 2019. november 15-én, mint a 2015-ös 'Barn Burner' folytatása. Az új lemezen a Warsenal-tól megszokott, "előremutató, technikás speed / thrash metal-himnuszokra" kell számítani, mely "a fiatalabb rajongóknak és az old-school Metallica- / Megadeth- / Slayer- / Anthrax-fanoknak egyaránt ínyére válik".

A Quebec-i zenekar - aminek felállását Mathieu Rondeau énekes-gitáros, Jeffrey Millaire basszusgitáros és Vincent Caron dobos alkotja - 2012-ben adta ki első demó-anyagát, ami helyi underground-körökben meglehetősen nagy sikereket aratott. Többek közt ennek köszönhető, hogy a bandát leszerződtette a híres olasz Punishment 18 Records. A csapat fellépett a 2013-as True Thrash Fest-en (olyan legendák társaságában, mint az Exciter, a Violator és a Sabbat. Ezután egy hazai, kanadai turné következett, és miután megjelent a 2015-ös debüt-album, a 'Barn Burner', a Warsenal aktívan turnézik Észak- és Közép-Amerika-szerte. Többek közt olyan világhírű metal-fesztiválokon álltak már színpadra, mint a Full Terror Assault, és olyan veterán bandák előtt koncerteztek, mint az Overkill, a Venom Inc., a Crowbar, a Goatwhore és a Toxic Holocaust.

A második Warsenal album kapcsán Mathieu Rondeau elmondta: "Nagyon örülünk, hogy a finn Svart Records igazolt le minket. Az utóbbi időben ez a kiadó komoly nemzetközi hírnévre tett szert, és a zenészek, valamint a rajongók körében is meglehetősen népszerűek. Így számunkra is hatalmas megtiszteltetés, hogy az ő zászlajuk alatt vonulhatunk a metal-világban. Érzésem szerint a 'Feast Your Eyes' albummal ténylegesen sikerült elcsípnünk az igazi "Warsenal-hangzást", és mostanra nyilvánvalóvá vált, innen hova tovább. Ez egy nyers és őrületes riffekkel, szólókkal teli, kiváló hangzású produkció, mely bemutatja, mennyit fejlődtünk az évek során - nevezhetném ezt "kiforrottságnak" is. Minden egyes dal egyedülálló, és nagy mértékben eltér a másiktól, de ugyanakkor megvan benne a tipikus Warsenal-energia és őrület, amit a rajongók úgy élveztek az első lemezen. Továbbá sok meglepetés és izgalom is várható! Semmiképpen sem egy tipikus, átlagos és középszerű thrash vagy speed metal albumról van szó!".

A november 15-én megjelenő 'Feast Your Eyes' borítója és dallistája így néz ki:

01. Forever Lost
02. I Am The Blade
03. Lords Of Rifftown
04. Insatiable Hunger
05. Doomed From Birth
06. You Better Run
07. Burning Ships
08. Feast Your Eyes
09. Crystal Ship

A 'Feast Your Eyes' album első két ízelítője, a 'Forever Lost' videoklipje és a 'Doomed From Birth' című szám szöveges videója itt elérhető:


Novemberben jön a második WARSENAL album, a 'Feast Your Eyes' - itt az új dal!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás