Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

TOXPACK - kilencedik albumával tér vissza a berlini street-punk banda


2019-02-28

A Toxpack bejelentette, hogy 9. stúdióalbuma 'Kämpfer' címmel jelenik meg május 31-én, a Napalm Records jóvoltából.

A 2001-ben alakult berlini street-punk / "streetcore" banda az elmúlt évek során intenzíven stúdiózott és turnézott: ennek nyolc nagylemez és számos előkelő toplistás helyezés lett az eredménye (utolsó előtti albumuk, a 2014-es 'Friss' a hivatalos német lista 16. helyén, legutóbbi nagylemezük, a 'Schall & Rausch' pedig a lista 20. helyén végzett). Az idő azonban most eljött egy még nagyobb, még erőteljesebb kalandra, amit ismét a Napalm Records kötelékében teljesíthet a banda!

A Toxpack új albuma 'Kämpfer' címmel jelenik meg 2019. május 31-én. A banda a következőképpen kommentálta az új kiadványt: "A maga 16 dalával, egy bónusz track-jével és 54 percnyi játékidejével ez bandánk 18 éves történetének eddigi leghosszabb albuma. Büszkén jelenthetjük, hogy a 'Kämpfer' producere ismét Florian Nowak és Marc Wüstenhagen (Dailyhero Recordings) volt - velük készült legutóbbi nagylemezünk, a 'Schall & Rausch' is. Mint mindig, ezúttal is a fülbemászó harmóniákra és dallamokra fókuszáltunk, de maguk a dalok alapvetően szabadságról, bátorságról, mindennapi küzdelmekről, szerelemről, reményről, haragról, bánatról, vágyról és barátságról szólnak. Biztosak vagyunk benne, hogy mindenki magára ismer a dalszövegekben! A 'Kämpfer' album azoknak szól, akik nap mint nap küzdenek - mindenkinek, aki erős és sosem hunyászkodik meg, sosem adja fel az álmait, és megállás nélkül harcol a céljai elérése érdekéeben".

Hamarosan bemutatják az első ízelítőket, dal-premiereket...

A Toxpack a legendás berlini SO36 klubban rendezi meg hivatalos lemezbemutató koncertjét, június elsején. Erről és a jövőbeni koncertekről bővebb infók a banda honlapján érhetők el.


TOXPACK - kilencedik albumával tér vissza a berlini street-punk banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás