Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

GOROD - "Az újrahasznosított hitvallások útvesztője"


2015-10-03

A Unique Leader Records október közepén adja ki a francia death metal banda legújabb alkotását.

A Gorod tehát négy év szünet után egy újabb "fojtogató riffekkel, sebészi pontosságú ütemekkel és kegyetlen, gonosz vokál-témákkal teli" kompozíciót tett le az asztalra. "A Necrophagist, az Obscura, a Meshuggah, a The Dillinger Escape Plan és a Decrepit Birth rajongói hozzanak magukkal bukósisakot: az 'A Maze Of Recycled Creeds' album október 16-án jelenik meg! Előzetesképpen lentebb meghallgatható a 'Celestial Nature' című ópusz, valamint elérhető a 'Temple Of The Art God' hivatalos dalszöveges videója is.
 
"A dalszövegi koncepciót tekintve, ez az album olyan mérhetetlenül mély fantáziákon alapszik, melyeket különféle titkos társaságok és misztikus rendek fejlesztettek ki. Az 'A Maze Of Recycled Creeds' a Rose-Croix-testvériség nevében beszél; méghozzá Sâr Merodack Joséphin Péladan (1858 - 1918) munkásságának bemutatása révén - ő egy egyedi képességű guru volt, aki azt állította magáról, hogy isteni származása Asszíriából eredeztethető... A 'Celestial Nature' dallal pedig szeretnénk bevezetni mindenkit ebbe a spirituális utazásba" - közölte a banda.

Az 'A Maze Of Recycled Creeds' borítója lentebb látható; tracklistája így néz ki:

01. Air de l'Ordre
02. Temple To The Art-God
03. Celestial Nature
04. Inner Alchemy
05. The Mystic Triad Of Artistry
06. An Order To Reclaim
07. From Passion To Holiness
08. Dig Into Yourself
09. Rejoice Your Soul
10. Syncretic Delirium
11. Celestial Nature (alternatív verzió)

Íme két, frissen megjelent videó, összefoglalván a banda stúdiós munkálatait:


GOROD -
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás