Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a GRAVE új dala, a 'Plain Pine Box'!


2015-10-07

A veterán svéd death metal banda nemrég befejezte soron következő, 11. nagylemeze rögzítését.

A Grave legutóbbi ópusza, az 'Endless Procession Of Souls' három évvel ezelőtt jelent meg. Az elmúlt esztendőkben a banda több intenzív európai turnét is lebonyolított; többek közt a Sonne Adam, majd az Entombed A.D. tárasaságában. Ennek ellenére mégis jutott idő egy új nagylemez megírására: a csapat közel egy éven keresztül dolgozott 11. stúdióalbumán, ami az 'Out Of Respect For The Dead' címet kapta. És hogy mire kell számítani: a Grave karrierjének eddigi legdühösebb, leggonoszabb kiadványára!

Az 'Out Of Respect For The Dead' október 16-án jelenik meg, a Century Media Records jóvoltából, a lent látható, Costin Chioreanu (At The Gates, Paradise Lost, Arch Enemy, stb.) által tervezett borítóval, CD-n, LP-n (dupla-oldalú poszterrel), digitális változatban és limitált 2CD-s boxban, amiben az album digipakos verziója, valamint az eddig csak bakeliten kiadott 'Morbid Ascent' EP (szintén digipakban) és egy hűtőmágnes kap helyet.

A tracklista:
01. Intro / Mass Grave Mass
02. Flesh Before My Eyes
03. Plain Pine Box
04. Out Of Respect For The Dead
05. The Ominous "They”
06. Redeemed Through Hate
07. Deified
08. Trail Of Ungodly Trades
09. Grotesque Glory
 
A 'Morbid Ascent' tracklistája:
01. Venial Sin
02. Morbid Ascent
03. Possessed (Satyricon feldolgozás)
04. Epos ('Risen From The Tomb'-remix) 
05. Reality Of Life (2015-ös verzió)

Az első nyilvános dal, a 'Redeemed Through Hate' a lenti lejátszón elérhető. Frissen megjelent a 'Mass Grave Mass' lyric-videója és a 'Plain Pine Box' audiója is.


Itt a GRAVE új dala, a 'Plain Pine Box'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás