Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

TERROR - 'Sick And Tired' klip-premier a 'The 25th Hour' albumról


2015-11-19

A los angelesi hardcore banda augusztusban új albummal tért vissza. A 'The 25th Hour' a Century Media Records gondozásában jelent meg.

A lemezről már nyár elején nyilvánossá vált az első két single-dal. A banda "eddigi legkegyetlenebb és legdühösebb" albumának első dal-premierje 'The Solution' címmel látott napvilágot; a második szám pedig a 'Mind At War', ami július végén videoklipen is megjelent.

Scott Vogel énekes elmondta: "Nagyon boldogok vagyunk, hogy megjelentek végre a 'The 25th Hour' számai. Hosszú ideje ezek a legkeményebben ütő nótáink. A dalszövegek olyan gyerekekről szólnak, akik negatív, erőszakos és pusztító körülmények között nőnek fel; és ez ellen nem tehetnek semmit. Ezáltal pedig később az ő életük is keserű lesz; ők maguk pedig agresszívvá válnak".

A Terror november 19-én új klippel jelentkezett. Íme a 'Sick And Tired' premierje:

A Terror november 28-án indul USA-turnéra (a dátum-lista itt érhető el).

A Terror legutóbbi albuma a Century Media Records jóvoltából került kiadásra, 'Live By The Code' címmel. A lemez felvételeinél Chad Gilbert (New Found Glory, Shai Hulud) producer segédkezett; a keverést pedig Matt Hyde (Hatebreed, Slayer) végezte.


TERROR - 'Sick And Tired' klip-premier a 'The 25th Hour' albumról
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás