Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Újabb hivatalos performansz-klip a THRESHOLD "európai utazásáról"


2015-10-22

A veterán brit progresszív metal banda idén ősszel egy dupla lemezes koncert-anyagot dob piacra, 'European Journey' címmel.

A 2CD-s, 15-számos kiadvány anyagát Európa-szerte rögzítették, a 2014. novemberi turné során (ennek alkalmával mutatta be a banda az aktuális 'For The Journey' albumot).

A 'European Journey' digipakban is megjelenik, 2015. november 13-án, a lent látható borítóval és dallistával. 
 
Richard West billentyűs: "Egy fantasztikus turnén vagyunk túl! A koncertek során egészen visszamentünk a '97-es dalainkig - többször is eljátszottuk a 'Part Of The Chaos'-t, a 'Mission Profile'-t, a 'Pilot In The Sky Of Dreams'-t; de olyan újabb tételek is elhangzottak, mint például a 'The Box'. Az körút alatt pedig rögzítettünk néhány pillanatot: ebből született meg ez az erőteljes dupla album".
"A Threshold napjainkban is hűséges rajongótáborral van körülvéve. Bandánk egyik éltető alap-eleme az, hogy elvegyülhet azok közt az emberek közt, akik szeretik a zenénket - és ezen élvezet alól ez a turné sem volt kivétel" - tette hozzá Karl Groom.

CD1
01. Slipstream
02. The Hours
03. Liberty Complacency Dependency
04. Ground Control
05. Unforgiven
06. Long Way Home
07. Part Of The Chaos
08. Coda

CD2
01. Watchtower On The Moon
02. Pilot In The Sky Of Dreams
03. Lost In Your Memory
04. Mission Profile
05. The Box
06. Turned To Dust
07. Ashes

A szett első promó-anyaga a 'Watchtower On The Moon' című szám hivatalos performansz-klipje formájában jelent meg. A második klip a 'Lost In Your Memory' dal formájában jelent meg:

A kiadványt itt lehet megrendelni.

A Threshold legutóbbi nagylemeze 2014 szeptemberében került kiadásra, 'For The Journey' címmel. A 2012-es 'March Of Progress' album folytatásának rögzítése az angliai Thin Ice Stúdióban zajlott, Karl Groom gitáros és Richard West billentyűs producelésében. Bővebben az albumról itt írtunk.


Újabb hivatalos performansz-klip a THRESHOLD
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás