Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Hourglass' videoklip-premier a londoni DIRTY THRILLS együttestől


2015-08-14

A brit rockerek egy frissen megjelent videoklip révén mutatták be legújabb, 'Sweetheart Of The Slums' című EP-jük első single-dalát.

A 'Sweetheart Of The Slums' EP klasszikus rock ‘n’ roll zenéje precíz összegzésre kerül az újonnan megjelent 'Hourglass' videóban, ami egy "keményen mellbevágó, libabőrt okozó, energikus kisfilm".

Bandánk magas oktánszámú koncertjeiről ismert; ezért egy olyan videót szerettünk volna forgatni, ami ezt a tényt magában foglalja. Az 'Hourglass' klipjével ezt sikerült is megvalósítanunk! A performansz rendkívül eredeti; a dal megírásába fektetett vér, verejték és a könnyek szinte kézzel foghatóan valóságosak. A rendező, Keir Siewert és a színésznő, Isabelle Bonfrer igazán lebilincselő környezetet teremtettek a forgatás során. Mondhatni szabad teret biztosítottunk nekik; ezáltal lett még természetesebb a hatás. Nagyon büszkék vagyunk erre a videóra" - közölte a banda.

A Dirty Thrills 'Sweetheart Of The Slum' EP-je az alábbi borítóval és tracklistával került forgalomba:

01. Feelin’
02. Hourglass
03. Letterbomb
04. No Resolve (live)


'Hourglass' videoklip-premier a londoni DIRTY THRILLS együttestől
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás