Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Alexi Laiho "metal-árénává" változtatta a Senate teret (videó)


2015-08-15

A Children Of Bodom frontembere, a finn főváros Senate terén 100 gitárossal közösen fog jammelni augusztus 14-én, pénteken.

Laiho egy exkluzív dalt is szerzett a Helsinki Fesztivál indulójaként. Ennek előadása alkalmával kísérte 100 elektromos gitáros, a Senate tér nagyszínpadán.

A résztvevő zenészeket / rajongókat maga Laiho választotta ki, egy meghallgatás során. A frontember korábban közzétett egy videót, amit a jelentkezőknek el kellett játszaniuk; majd ennek felvételét elküldeni egy megadott címre.

Bővebb infók Alexi megmozdulásáról és a Helsinki Fesztiválról, itt olvashatók; felvétel a rendezvényről, lentebb látható.

Laiho a különleges performanszot adó alapbanda tagjait az alábbi zenészek személyében választotta ki:

Kie Von Hertzen (gitár - Von Hertzen Brothers, Don Huonot)
Archie Cruz (gitár - Santa Cruz)
Samy Elbanna (gitár - Lost Society)
Timo Kämäräinen (gitár - Toot Toot)
Tommy Armstrong-Leavitt (gitár)
Jyri Helko (basszusgitár - For The Imperium)
Janne Wirman (billentyűk - Children Of Bodom)
Jaska Raatikainen (dobok - Children Of Bodom)

Íme a '100 Guitars From HEL' promó-videója:

Alexi július elején közzétett öt demó-videót, melyekben bemutatja a 100 gitáros által eljátszandó tételeket (a 100 zenészt öt csoportra osztották a performansz során - nekik július során az alábbi kompozíciókat kellett elsajátítaniuk):

A Children Of Bodom tagjai Helsinki-beli stúdiójukban (Danger Johnny) rögzítették kilencedik nagylemezük hanganyagát. Az 'I Worship Chaos' október 2-án jelenik meg, a Nuclear Blast jóvoltából.. Erről nemrég itt számoltunk be.


Alexi Laiho
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás