Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt az UGLY KID JOE új dala a visszatérő 'Uglier Than They Used Ta Be' albumról!


2015-09-03

A '90-es évek nagysikerű alternatív metal bandája, az Ugly Kid Joe - 19 évvel legutóbbi albumuk megjelenését követően - elindított egy rajongói költség-fedező PledgeMusic-kampányt.

Az Ugly Kid Joe - vagyis Whitfield Crane (énekes), Dave Fortman (gitáros) Klaus Eichstadt (gitáros), Cordell Crockett (basszusgitáros), Sonny Mayo (gitáros), Zac Morris (dobos) és Shannon Larkin (dobos) - visszatérő albuma az 'Uglier Than They Used Ta Be' címet viseli, és október 16-án kerül a boltokba (a Metalville/UKJ Records jóvoltából), az alábbi, Daniel Mercer által tervezett borítóval és dallistával:

01. Hell Ain't Hard To Find
02. Let The Record Play
03. Bad Seed
04. Mirror The Man
05. She's Already Gone
06. Nothing Ever Changes
07. My Old Man (feat. Phil Campbell)
08. Under The Bottom (feat. Phil Campbell)
09. Ace Of Spades (Motörhead feldolgozás) (feat. Phil Campbell)
10. Enemy
11. Papa Was A Rolling Stone (Rare Earth feldolgozás) (feat. Dallas Frasca) 

A lemezt a Louisiana-beli JT és Balance nevezetű stúdiókban rögzítették, a banda gitárosa, Dave Fortman producelésében. A dalszerzésben a banda mind a hét tagja részt vett. Fotó a stúdióból, alább látható.

Az album különleges vendége, a népszerű ausztrál énekes, Dallas Frasca, valamint a Motörhead gitárosa, Phil Campbell, aki "csodálatos szólóival" a 'My Old Man', az 'Under The Bottom', valamint bandája feldolgozásához járult hozzá.

A lemez első ízelítője a 'Hell Ain't Hard To Find' dal szöveges videója fromájában látott napvilágot szeptember elején. Íme a premier:

Az új lemez megjelenését követően, a zenekar brit turnéra indul szeptemberben. Ennek plakátja itt látható:

Másik hír, hogy Whitfield Crane énekes és a Godsmack eredeti gitárosa, Lee Richards közös projektet alapított. A nemes egyszerűséggel Richards / Crane-nek elnevezett duó - ami szintén fellép a fentebb említett turnén - első hivatalos single-dala a 'Black & White' címet viseli. Az Ugly Kid Joe által indított PledgeMusic-kampány keretében ezt az együttest is lehet támogatni.

Az Ugly Kid Joe legutóbbi kiadványa 2013 októberében jelent meg. A 'Stairway To Hell' című CD+DVD a 2012-ben (független gondozásban) kiadott 'Stairway To Hell' EP-t, plusz három akusztikus bónusz track-et, valamitn egy extra DVD-t tartalmaz, a 2012 Download fesztiválos fellépés anyagával.

A banda legutóbbi teljes értékű stúdióalbuma az 1996-os 'Motel California' (Castle Records) volt.


Itt az UGLY KID JOE új dala a visszatérő 'Uglier Than They Used Ta Be' albumról!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás