Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

EKTOMORF - itt a Cannibal Corpse énekesével közös dal premierje!


2015-09-26

Farkas Zoli és bandája ezúttal is bebizonyítja: az Ektomorf egy megállíthatatlan groove-gépezet.

A 2014-es 'Retribution' album megjelenését, egy sikeres headliner-turnét és számos fesztivál-fellépést követően, a banda idén új nagylemezt ad ki. Az 'Aggressor' - egy előzetes kiadói közlemény szerint - az Ektomorf "eddigi legkeményebb, legenergetikusabb albumának" ígérkezik. Emellett "kelet-európai cigány-kulturális gyökereihez is visszanyúl az együttes; ezáltal lesz még sötétebb és egyedülállóbb az album atmoszférája".

A lemezt ezúttal is a dán Tue Madsen producelte, az Antfarm Stúdió (Dark Tranquillity, Heaven Shall Burn, Sick Of It All) falai között. A lentebb látható lemezborítót Chris Blomenkemper tervezte.

Nemrég érkezett a hír, hogy az 'Aggressor' egyik dalában a Cannibal Corpse frontembere, George "Corpsegrinder" Fisher vendégeskedik. Az Ektomorf és "Corpsegrinder" közös nótája az 'Evil By Nature' címet viseli.  Farkas Zoli ekapcsán elmondta: "A Cannibal Corpse-os srácokkal már régóta jó viszonyt ápolunk. Tavaly novemberben megbeszéltük George-dzsal, hogy felveszünk egy közös nótát. A Cannibal Corpse legutóbbi budapesti koncertje pedig tökéletes alkalomnak bizonyult erre. Magammal vittem egy mini házi-stúdiót, és a banda fellépése előtt az öltözőben felvettük a dalt. Fasza élmény volt; gyilkos lett az új nóta! Készüljetek fel, mert 100%,hogy leszaggatja az arcotokat!". A dal-premierje szeptember 25-én volt esedékes - az 'Evil By Nature' dalszöveges videója a lenti lejátszón elérhető!

Az október 23-án, az AFM Records jóvoltából megjelenő 'Aggressor' dallistája így néz ki:

01. Intro
02. I
03. Aggressor
04. Holocaust
05. Move On
06. Evil By Nature (feat. George Corpsegrinder Fisher / Cannibal Corpse )
07. You Can’t Get More
08. Emotionless World
09. Eastside
10. Scars
11. Damned Nation
12. You Lost
13. You’re Not For Me
14. Memento

Az Ektomorf 2014. január 31-én adta ki legutóbbi 'Retribution' című stúdióalbumát, szintén az AFM Records jóvoltából. A 2012-es 'Black Flag' album folytatását egy sajtó-közleményben "első-osztályú, ököl-az-arcodba lemezként" jellemezték, ami "kemény groove-okat és puszta energiát közvetít".


EKTOMORF - itt a Cannibal Corpse énekesével közös dal premierje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás