Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

CAULDRON - itt az 'In Ruin' album legfrissebb dala!


2015-12-09

A torontói thrasherek - soron következő stúdiólemezük kiadása végett - nemrég leigazoltak a The End és a High Roller Records-hoz.

A trió néhány hete visszatért abba a torontói Lincoln County Social Club Stúdióba, ahol előző két albumuk, a 'Burning Fortune' (2011) és a 'Tomorrow’s Lost' (2012) született. Ezúttal is itt indultak tehát a rögzítési munkálatok; méghozzá Chris Stringer (Rush, Timber Timbre) társ-producelésében.

A Cauldron következő albuma az 'In Ruin' címet kapta - 2016. január 8-án jelenik meg, Észak-Amerikában az új partner, a The End Records jóvoltából (az európai kiadásért a High Roller Records felel - ennek dátuma: január 29.). És amire számítani kell: még több riff, még tökösebb attitűd és modern hangzású, klasszikus heavy metal, a '80-as évek hangulatában! 

"Nagyon örülünk annak, hogy az új albumunk kiadására vonatkozó tervek végre megvalósulni látszanak; és ezért hatalmas köszönettel tartozunk a The End Records-nak. Nagyon büszkük vagyunk legutóbbi lemezünkre, a 'Tomorrow's Lost'-ra; ezért most pont arra koncentrálunk, hogy még azt is felülmúljuk. Szerintem nagyon jó úton haladunk" - mondta néhány napja Jason Decay frontember.

Az 'In Ruin' album borítója és tracklistája lentebb látható. Előbbi kapcsán így nyilatkozott a frontember: "Egy igazán lényegretörő illusztrációt szerettünk volna megvalósítani; anélkül, hogy túlságosan elmennénk a Metallica "fekete albuma" irányába. Az volt a célunk ezzel a művel, hogy mindenkinek elsőre a mi lemezünk tűnjön fel, miközben lapozgatja a bakeliteket a lemezboltban. Barátunk, Squid (aki tervezte a borítót) pedig leginkább a 'Poltergeist', az 'Alice In Hell' és az 'Intravenus De Milo' című filmek hatása alatt áll...".

01. No Return / In Ruin
02. Empress
03. Burning At Both Ends
04. Hold Your Fire
05. Come Not Here
06. Santa Mira
07. Corridors Of Dust
08. Delusive Serenade
09. Outrance

Íme az első dal-premier, a 'No Return / In Ruin'. A dal kapcsán Jason Decay elmondta: "Ez a szám totálisan lényegretörő, és azonnal megragad a fejekben. Sikerült megtalálnunk a hangsúlyt a klasszikus Cauldron-hangzásban - ez pedig ebben a dalban érezhető a leginkább; ezért is választottuk ezt a lemez nyitó-tételének".

A vezető single-dalhoz videoklip is készült - erről Decay a következőket nyilatkozta: "Kamerával végigkísértük bandánk egy teljes napját - így joggal mondhatjátok, hogy ez 'így néz ki a Caludron életének mindennapja'... turné idején, természetesen... Miután korábban elég sok koncepcionális videót forgattunk, úgy döntöttünk, hogy ezúttal levetkőztetjük a dolgot, egészen a meztelen csontig".

December elején bemutatta a banda az 'Empress' című számot is. Jason Decay erről így nyilatkozott: “Az ‘Empress’ a természetnek való megadásról szól. Érezhető ezen a dalon némi korai Goat Horn-beütés, de leginkább a ‘Bound To The Stake’-re hasonlít (az első lemezünk, a 'Chained To The Nite' egyik száma)... A refrén nagyon erős; a közép-szekció rettetntően izgalmas... egyszerűen minden perfekt ebben a nótában. Élvezzétek ti is!”.

A napokban derült ki, hogy a Cauldron is részt vesz a svéd kult-metalista Enforcer zenekar jövő januári USA-turnéján. A 43-állomásos körúton a Warbringer és az Exmortus követi a két együttest.


CAULDRON - itt az 'In Ruin' album legfrissebb dala!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás