Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

SEROCS - új lemezzel tért vissza a multinacionális "brutál-tech" banda


2015-11-23

A korábbi lemezek pozitív visszajelzései odáig vezettek, hogy a nemzetközi brutális tech-death csapat felvette, és hamarosan kiadja harmadik nagylemezét.

A 2013-as 'The Next' album folytatásaként, a Serocs ismét letett az asztalra egy "kaotikus mesterművet". Az új, 'And When The Sky Was Opened' című lemez - a banda jellemzése szerint - egy "dupla-élű kard", ami "minden eddiginél kegyetlenebb és fondorlatosabb csapásokat mér a hallgatóra".

Az új korong - amit a neves Neil Kernon (Nile) kevert, és Alan Douches maszterizált - a korábbi Serocs-énekes, Josh Smith (Slaughtered Remains) visszatérését fémjelzi (Smith énekelt a 2012-es debütáló 'Oneirology' albumon), mind zenekarvezetői, mind produceri fronton. A Serocs elsőszámú dalszerzője, Antonia Freyre így kommentálta Smith újonnani csatlakozását: "Az 'AWTSWO' felvételei során kipróbáltunk több énekest is; de egyértelműen Josh volt az, aki lesöpört mindenkit az előadásával. Mély hangja és egyedi hangszíne szó szerint életre keltette az új dalokat".

Freyre a gitárosi posztra is új tagot keresett: őt a kanadai Philippe Tougas személyében találta meg. Habár Tougas korábban is közreműködött néhány Serocs-dalban, mostantól ő a banda hivatalos szólógitárosa / társ-dalszerzője. Freyre és Tougas közös munkájának gyümölcse, a Serocs "eddigi legváltozatosabb, legintenzívebb munkája" lett.

A Comatose Music kiadó november 27-én, pénteken adja ki az 'And When The Sky Was Opened' albumot, az alábbi borítóval és tracklistával:

01. And So It Begins
02. Solitude
03. Itami
04. When The Ground Swallows Us...
05. (...)
06. ...And When The Sky Was Opened
07. Them
08. For Nothing

A lemezt itt lehet megrendelni; alább pedig teljes egészében végighallgatni:


SEROCS - új lemezzel tért vissza a multinacionális
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás