Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Szóló-demót mutatott be a Skid Row / ex-TNT énekes, Tony Harnell


2015-09-05

Az egykori TNT / jelenlegi Skid Row énekes "haverjával", Stefan Altzar-ral közösen szerzett új szóló-dalt, ami a 'Dreamer' címet viseli.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a 'Dreamer' - aminek alább hallható "nyers demó-változatát" Matt Alexander hangtechnikus keverte - milyen formában fog megjelenni, de valószínűleg a közeljövőben Harnell kiad egy új szólóalbumot.

 

Harnell - aki nemrég lépett ki ismét eredeti bandájából, a norvég TNT-ből - idén áprilisban váltotta Johnny Solinger-t a Skid Row élén. Az énekesről néhány hónapja az is kiderült, hogy Magnus Karlsson (Primal Fear / Allen/Lande) gitáros és John Macaluso (TNT, Y. Malmsteen, Ark) dobos társaságában új Starbreaker albumot rögzít.

Harnell legutóbb 2011-ben adott ki önálló dalt: a 'Take What You're Giving' saját gondozásban jelent meg, digitális formában. 2013-ban ezt követte a Guns N' Roses gitárosával, Bumblefoot-tal közös nagylemez, ami a Tony Harnell & The Wild Flowers feat. Bumblefoot név alatt került forgalomba.


Szóló-demót mutatott be a Skid Row / ex-TNT énekes, Tony Harnell
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás