Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Mark Zonder hivatalos tagja lett a Graham Bonnet Band-nek


2015-09-07

A Rainbow, az Alcatrazz, az Impellitteri és az MSG együttesekben is megfordult veterán hard rock-énekes, Graham Bonnet és újonnan alakult szólóbandája bevette soraiba Mark Zonder-t.
"Szeretnénk köreinkben üdvözölni Mark Zonder-t (ex-Fates Warning / Warlord), mint új, hivatalos dobosunkat. Mint azt már észrevehettétek, Mark zenélt a Graham Bonnet Band első, 'My Kingdom Come' című EP-jén is (ez már elérhető az iTunes-on), a továbbiakban azonban teljes értékű stúdió- és koncert-zenészként számíthatunk rá" - közölte a GBB.

A Fates Warning sorait 1988 és 2005 között erősítő Mark - aki a napokban került fel a Rolling Stone magazin 'Minden idők 100 legjobb dobosának' listájára - a következőket nyilatkozta: "Alig várom már, hogy egy újabb albumot rögzíthessek az új Graham Bonnet-bandával; arról nem is beszélve, hogy végre találkozhassak veletek. Az elkövetkezendő egy évben egy nagyszabású turnét fogunk lebonyolítani... szóval figyeljetek!".

A Graham Bonnet Band a napokban bejelenti soron következő turnéjának első felvonását.

A 67 éves Graham Bonnet idén januárban alapította meg önálló bandáját. A nemrég Japánban turnézó Graham Bonnet Band négy tagból áll; köztük van Conrado Pesinato gitárvirtuóz és Beth-Ami Heavenstone basszer. A negyedik tag kilétét májusban jelentették be: ő Chase Manhattan, a dobos. A csapat a fentebb emlytett körút során Bonnet illusztris karrierjének legismertebb dalait, valamint vadonatúj kompozíciókat adott elő; lévén a GBB nemrég stúdióba vonult első lemeze, egy maxi-CD rögzítése végett.

A GBB első kiadványa tehát egy két-számos EP volt, ami a 'My Kingdom Come' címet viseli. Ennek címadódalát nem más, mint a veterán hard rocker, Bonnet egykori, Rainbow-beli dalszerző-társa, Russ Ballard írta. Magában a zeneszámban már vendégszerepelt Mark Zonder (Warlord / ex-Fates Warning) dobos. A GBB második dala a 'The Mirror Lies' címet kapta - ebben vendégeskedik Eric Ragno (Takara, The Baby's / billentyűs). Az EP nótáit a Frontiers kiadó munkatársa, a neves olasz billentyűs, Alessandro Del Vecchio producelte. A mini-lemez (melynek dalaiba itt lehet belehallgatni) megjelenése a csapat Japánban megrendezett turnéja alkalmából volt esedékes.


Mark Zonder hivatalos tagja lett a Graham Bonnet Band-nek
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás