Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Neves rockzenészek új HOLLYWOOD MONSTERS albumot adtak ki - itt az új dal, a 'Numb' szöveges videója!


2020-01-15

A francia származású kaliforniai énekes / gitáros / zeneszerző Stéphane "Steph" Honde Hollywood Monsters projektje ezúttal is nevesebbnél nevesebb rockzenészeket válogatott össze új projektjéhez.

A Hollywood Monsters legújabb, harmadik nagylemeze a 'Thriving on Chaos' címet kapta. A klasszikus hard rock stílusú, 12 számos albumot az elmúlt egy évben rögzítették, miután Honde maga mellé vette a kanadai session-zenész / turné-basszer Ronnie Robson-t. A Hollywood Monsters továbbá ezúttal is több neves vendégzenész közreműködésében alkotta meg új dalait. A 'Thriving On Chaos' albumra kilenc eredeti, saját dal, valamint három feldolgozás került fel.

Az újonnan megjelent 'Thriving on Chaos' album - ami a 2014-es 'Big Trouble' és a 2016-os 'Capture the Sun' albumok folytatása - az alábbi stúdió-felállással készült el:

Steph Honde (Paul Di'Anno) - ének, gitár, zongora, basszusgitár
Don Airey - hammond-szóló (a 'Scream Looking For A Mouth' dalban)
Ted McKenna - dobok (a 'Running Up Hill' dalban)
Jim Crean - ének (az 'I Don't Need No Doctor' dalban)
Tommy Denander - szólógitár (a 'Drop Dead (That's Who)' dalban)
Greg Godovitz - ének (a 'Drop Dead (That's Who)' dalban)
Fred Mika - dobok (a 'Fortune Teller' dalban)
Danko Jones - ének (a 'Cold Sweat' dalban)
Glen Drover - szógitár (az 'I'm The Best You Can Get' dalban)
Alexis Von Kraven - dobok (az 'I'm The Best You Can Get' dalban)

A borító és a dallista így néz ki:

01. A Scream Looking For A Mouth
02. Speak Of The Devil
03. Something Wicked
04. Running Up Hill
05. Numb
06. In This House
07. I Dont Need A Doctor [Humble Pie feldolgozás]
08. Drop Dead (That's Who) [Goddo feldolgozás]
09. Thriving On Chaos
10. Fortune Teller
11. Cold Sweat [Thin Lizzy feldolgozás]
12. I'm The Best You Can Get (bónusz track)

A vendégzenészek közt szerepel többek közt a néhai Ted McKenna (Rory Gallagher, Michael Schenker Group), aki a 'Running Up Hill' című számot dobolta fel annak idején. Steph Honde néhány évvel ezelőtt kereste fel McKennát, hogy közösen felvegyenek egy dalt; ami azonban végül sosem jelent meg a dobos váratlan halála okán. Fennmaradt viszont Ted dob-témája, ami Honde felhasznált az új albumon, egyfajta tribute-ként a néhai zenész emlékére.

A 'Thriving on Chaos' producere maga Steph Honde, valamint Ronnie Robson és Danko Jones voltak. A keverést és a maszterizálást a neves Tommy Denander (Michael Jackson, Jeff Beck, Deep Purple, Rob Zombie, Paul Stanley, Alice Cooper, stb.) végezte el, egy stockholmi stúdióban. Glen Drover és Ronnie Robson korábban is együttműködött már, például olyan projektekben, mint a Sophia Radisch-féle Beautiful Sin vagy a Hollentor debütáló albuma. Ronnie - miután meghallotta az 'I'm The Best You Can Get' című dal demó-változatát, rögtön megérezte, hogy Glen a legmegfelelőbb a szólógitárosi posztra. 

Stéphane "Steph" Honde, a Hollywood Monsters "agya" korábban a Mamooth zenekar frontembere volt; később a francia Café Bertrand gitárvirtuózaként szerzett hírnevet magának. Ez utóbbi együttessel több tízezres stadionokban adtak koncerteket Franciaország-szerte, olyan legendák előzenekaraként, mint az AC/DC vagy a Deep Purple. Honde két albumot rögzített a Café Bertrand-dal: mind a 2005-ös 'Les Airs Empruntés', mind pedig a 2008-as 'L'Art Délicat du Rock'N'Roll' hatalmas kritikai elismerésnek örvendett, Honde azonban 2011-ben kilépett a zenekarból. Ezt követően az egykori Iron Maiden énekes Paul Di'Anno oldalán tűnt fel, egy hosszú turné idejéig. Mindezután a zenész Kaliforniába költözött - itt barátkozott össze a visszavonulását fontolgató Tim Bogert-tel, akit azonnal fel is kért első saját albumának vendégzenészeként... és voilá, megszületett a Hollywood Monsters.

Az immáron harmadik stúdióalbumát Hollywood Monsters újonnan bemutatta 'Numb' című szám hivatalos szöveges videóját. Lentebb továbbá elérhető a 'Thriving on Chaos' album hivatalos előzetese:

A Hollywood Monsters 2020-ban nagyszabású lemezbemutató turnét bonyolít le. Ennek részleteit hamarosan közzéteszik...


Neves rockzenészek új HOLLYWOOD MONSTERS albumot adtak ki - itt az új dal, a 'Numb' szöveges videója!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás