Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Ismét egy színpadon állt Slash és Duff McKagan


2015-09-16

A Guns N' Roses és a Velvet Revolver két egykori tagja / alapítója szeptember 12-én, szombaton, a Wonderland Avenue Óvoda- és Általános Iskola színpadán egyesült.

Slash és McKagan egy jótékonysági rendezvény erejéig állt össze. A koncerten a Velvet Revolver másod-gitárosa, Dave Kushner, valamint az Apocalyptica jelenlegi állandó énekese, Franky Perez és Bill Burr dobos előadta többek közt az AC/DC klasszikus 'Highway To Hell' slágerét. Erről itt látható néhány rajongói felvétel (hivatalos fotókat a Slash News Twitter-oldalon lehet találni):

McKagan néhány hónapja egyesült újjá egykori GN'R-beli társaival: Duff márciusban Slash és Gilby Clarke társaságában lépett fel Argentinában.

A basszusgitáros tavaly áprilisban, néhány koncert erejéig a Guns N' Roses vendégeként állt színpadra (erről bővebben itt írtunk). Duff ekkor öt dél-amerikai koncert erejéig lett ismét a Guns N' Roses tagja, mivel Tommy Stinson eredeti bandájával, a The Replacements-szel volt elfoglalva.

Slash egy néhány nappal ezelőtti interjúban elárulta, hogy nemrég ismét kibékült a Guns N' Roses énekesével, egykori bandatársával, Axl Rose-szal. Az Interneten ezáltal elkezdtek keringeni a pletykák egy esetleges GN'R-reunion-ról, habár egyelőre senki nem közölt semmi hivatalosat.


Ismét egy színpadon állt Slash és Duff McKagan
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás