Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Élőben debütált a HOLLYWOOD VAMPIRES (videó)


2015-09-17

Alice Cooper új all-star formációja szeptember 16-án, a nyugat-hollywoodi Roxy Színházban lépett fel első alkalommal.

A Hollywood Vampires alap turné-felállását Alice Cooper, két egykori Guns N' Roses tag - Duff McKagan és Matt Sorum, Joe Perry (Aerosmith) és a színész Johnny Depp alkotja. A banda bemutatkozó koncertjén mellettük színpadra állt Geezer Butler (Black Sabbath), Tom Morello (Rage Against The Machine), Perry Farrell (Jane's Addiction) és a pop-szupersztár Kesha is.

Butler és Morello egy klasszikus Jimi Henrdix számot ('Manic Depression'), míg Farrell Harry Nilsson 'Jump Into The Fire' slágerét adta elő a Hollywood Vampires színeiben. Kesha egy Led Zeppelin-feldolgozás, a 'Whole Lotta Love' erejéig állt színpadra, de később minden vendég visszatért, hogy közösen előadják Cooper 'School's Out' dalát és a Pink Floyd legendás 'Another Brick In The Wall'-ját. Minderről lentebb látható néhány rajongói felvétel.

A 'Hollywood Vampires' album szeptember 11-én jelent meg világszerte, számos neves vendég részvételével. Erről bővebben itt írtunk.

Alice Cooper és a Hollywood Vampires fellép a szeptember végén megrendezendő brazil Rock In Rio fesztiválon; méghozzá szintén Joe Perry (Aerosmith), Johnny Depp, valamint két egykori Guns N' Roses tag, Duff McKagan basszer és Matt Sorum dobos társaságában. A Brazíliában hatodik alkalommal megrendezendő Rock In Rio fesztivál idén szeptember 18-20., valamint szeptember 24. és 27. között fog lezajlani. (A Hollywood Vampires ugyanazon a napon - 24-én - ad koncertet, mint a System Of A Down és a Queens Of The Stone Age.)

A brazil fellépés előtt, a Hollywood Vampires két exkluzív koncertet ad a nyugat-hollywoodi Roxy klubban, szeptember 16-án és 17-én.


Élőben debütált a HOLLYWOOD VAMPIRES (videó)
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás