Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

38 éves korában meghalt a BOLT THROWER dobosa


2015-09-17

A pionír brit death metal banda ütőse, Martin "Kiddie" Kearns álmában hunyt el...

A Bolt Thrower közleménye így szól: "Szomorúan és sokkos állapotban jelentjük be, hogy hétfőn bandánk elvesztette erőműként funkcionáló dobosát, Martin 'Kiddie' Kearns-t.
Soron következő ausztrál turnénk első próbája után Kiddie váratlanul közölte velünk, hogy rosszul érzi magát. Ez az állapot aznap egész este fennállt; barátunk pedig másnap el is hunyt csendben, álmában.
Kiddie fantasztikus apa, férj, fiúgyermek és barát volt; de számunkra mindig is ő volt a "Kiddie" - ugyanaz a 17 éves, Coventry-beli srác, akinek kegyetlenül zseniális dob-játéka és nagyszerű személyisége már akkor lenyűgözött minket, amikor először belépett a próbatermünkbe, 20 évvel ezelőtt.
Kiddie a mi, és sok más ember életét gazdagította a legendás Bolt Thrower-hangzással. Hiánya hatalmas űrt hagy maga után mindannyiunk életében...
".

A Bolt Thrower egyúttal lemondta soron következő ausztrál turnéját.

A '77-es születésű Kearns első körben '94-től '97-ig, majd 1999-től haláláig volt a Bolt Thrower tagja. "Kiddie" ['kölyök'] becenevét annak okán kapta, hogy mindvégig ő volt a legfiatalabb a bandában.

 

I'm absolutely devastated to share the terrible news that Bolt Thrower's drummer, Martin "Kiddie" Kearns has passed away...

Posted by Black Conjuration Fest on Thursday, September 17, 2015

 

A Metal Blade Records 2011. október 24-én újra kiadta a Bolt Thrower legutóbbi három lemezét, mégpedig bakeliten: a 'Mercenary' (1998), a 'Honour, Valour, Pride' (2001) és a 'Those Once Loyal' (2005) LP-s verziója 1,000-1,000 példányszámúra limitálva jelent meg.

Másik frissebb hír a zenekar háza tájáról, hogy új stúdiólemezük felvételei késnek, ugyanis a tagok rájöttek, hogy az eddig elkészült új számok zeneileg "nem illenek" a legutóbbi, 2005-ös albumuk dalaihoz. "Sok albumunk van, amire büszkék lehetünk; ezért nem szeretnénk olyan banda lenni, akik mostanában már csak szar lemezeket adnak ki. Plusz, mi nem vagyunk olyanok, hogy ilyen esetben egy teljes album helyett kiadunk egy feldolgozás vagy egy best-of lemezt".

A 2001-es 'Honour, Valour, Pride' a Bolt Thrower első stúdiólemeze volt a jelenlegi énekes, Karl Willetts visszatérése óta. Az ezt követő 2005-ös 'Those Once Loyal' - ami egyben a csapat legutóbbi kiadványa - a német zenei toplista 76. helyén végzett, ami azt jelenti, hogy Németországban ez volt mindeddig a legsikeresebb Bolt Thrower lemez.


38 éves korában meghalt a BOLT THROWER dobosa
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás