Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

10 év után először áll színpadra a USURPER


2015-09-20

Debütáló, 'Diabolosis' című albumának 20. évfordulója alkalmából, Karácsonykor újra színpadra áll a Chicago-i black-thrash banda.

Az együttes december 26-án lép fel a Chicago-beli Holiday of Horror fesztiválon, mint a Macabre előzenekara.

Az Usurper alapítója / gitárosa, Rick Scythe a következőket közölte a reunion-koncertet és bandája jkövőjét illetően: “Remek érzés, hogy az Usurper közel 10 év után ismét összeáll. Jómagam (Rick Scythe gitáros) és alapító-társam, Joe Warlord (dobos) már egy jóideje beszélünk az Usurper újjáegyesítéséről - ehhez pedig most a Holiday of Horrors fesztivál tökéletesn alkalomnak bizonyul. Azt mindenkinek tudnia kell, hogy itt nem egy lazán összedobott reunion-kísérletről van szó - annál inkább: ez az Usurper teljes értékű, 2015-ör változata. Szóval a lehető legkiválóbb felállás fog koncertet adni - ennek pedig tagja bandánk régi frontembere, Dan Tyrantor is, aki 2003-ban mellesleg ugyanezen a Holiday of Horrors fesztiválon mutatkozott be. Soron következő bulink után közösen felmérjük a dolgokat; megnézzük, mennyire érdekli az embereket a Usurper. Egyébként kaptunk néhány ajánlatot további koncertekre és fesztiválokra is; arról nem is beszélve, hogy van egy csomó új számom, ami készen a rögzítésre, de majd meglátjuk, mit hoz a jövő. Bármilyen komoly ajánlatot hajlandóak vagyunk megfontolni, de ugyanakkor nem szeretnénk magunkat semmiféle határidőhöz és világhírű kiadóhoz kötni. Csak azt és akkor csinálunk, amit és amikor mi magunk szeretnénk...
A Usurper-nek mindig is kicsi, de erős, lojális és rendkívül elkötelezett globális rajongótábora volt, még azután is, hogy 2007-ben feloszlattuk a bandát. Ezeket a rajongókat hívjuk mi a "Vas és a Rozsda katonáinak - mi csakis irántuk vagyunk elkötelezetve. Az együttesen belül sosem volt még ennyire szilárd a zenészi teljesítmény; és a régi dalok sosem szóltak még ilyen jól, mint most a legutóbbi próbákon! A reunion-koncerten teljes szettet fogunk adni; legalább egy dalt eljátszunk mind a hét lemezünkről. Hogy utána mi lesz, azt csak az idő mondhatja meg"
".

A Usurper 1993-ban alakult. A banda összesen egy demót, hét nagylemezt, egy EP-t és egy válogatásalbumot adott ki az évek során; emellett turnéjukkal 17 országba is eljutottak. Utolsó koncertjük 2006 áprilisában volt esedékes: ekkor az Oslo-i Inferno Fest nagyszínpadán köszönt le a zenekar.


10 év után először áll színpadra a USURPER
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás