Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

BARONESS - itt az új dal a 'Purple' albumról!


2015-11-16

John Baizley énekes-gitáros bandája, a Baroness néhány hete bejelentette, hogy decemberben új albumot ad ki, egyben észak-amerikai turnéra indul.

Az új Baroness album a 'Purple' címet kapta - december 18-án jelenik meg, az Abraxan Hymns jóvoltából. Ennek promóciójaképpen november 27-én indul USA-turnéra a csapat.

"Egy jó ideje nem hallhattatok felőlünk" - mondta Baizley. "Most azonban itt az idő, hogy a Baroness ismét visszatérjen a turnézás örömeihez. Hamarosan egy kisebb klub-turnét bonyolítunk le az Államok keleti részén - ezzel készítjük fel új dalainkat a jövő évi intenzív prezentációra. Sőt, talán még a korai EP-kről és albumukról is előadunk néhány elfeledett dalt. Szóval ott találkozunk!".

A turné- és az album-bejelentéssel egyidőben közzétett egy új videoklipet is a banda: a 'Chlorine & Wine' - amit Jimmy Hubbard rendezett - betekintést nyújt a Baroness dalszerzői / stúdiós munkái mögé.

A 'Purple' album immáron előrendelhető digitális formában (az iTunes-on, a Google Play-en és az Amazon-on). Az előrendelők ingyen letölthetik az első single-dalt, a 'Chlorine & Wine'-t. Azóta egy újabb dal is megjelent az albumról: a 'Shock Me' - ami a banda kishíján végzetes buszbalesetéről szól - szintén elérhető lentebb.

Néhány napja megjelent a 'Purple' hivatalos 'így készült'-videó-sorozata, amiben többek közt John Baizley beszél arról, honnan szerzi az inspirációt a dalszerzéshez. Az 'Ultraviolet' című dokumentáció első epizódja lent látható, egy frissebb time-lapse videóval egyetemben, aminek révén bemutatják, hogyan született az alkotás.

Bővebb infók az új lemezről hamarosan!


BARONESS - itt az új dal a 'Purple' albumról!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás