Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

LOUDNESS - 30 éves a klasszikus 'Thunder In The East' album


2015-09-29

A veterán japán heavy metalisták novemberben kiadják klasszikus 'Thunder In The East' albumuk 30. évfordulós, ünnepi, kibővített változatát.

"Ez az album sosem évül el" - mondja Minoru Niihara énekes. "Tegnap újra meghallgattuk az eredeti demófelvételeket, mivel ezek közül is felteszünk néhányat az újrakiadásra. És miközben ezeket hallgattuk, megdöbbenve kaptunk a fejünkhöz: 'Ezek zseniálisan szólnak!'... És itt még olyan felvételekről beszélünk, amik nem érintkeztek Max Norman producerrel!".

A 'Thunder In The East' újrakiadása - ami november 25-én jelenik meg - többféle formátumban elérhető lesz, de mindegyik verzióhoz jár egy bónusz DVD, amin többek közt a banda 1985-ös USA-turnéjának felejthetetlen pillanatai kapnak helyet.

Az eredetileg 1985-ben megjelent 'Thunder In The East' a Loudness ötödik nagylemeze. Köszönhetően az olyan single-daloknak, mint például a 'Never Change Your Mind' vagy a 'Heavy Chains', a Loudness lett az első metalzenekar, akik felkerültek az amerikai Billboard-toplistára (23 héten keresztül a top 100-ban maradt a lemez).

Friss hír a Loudness-ről, hogy a banda novemberben fellép a világhírú tokiói Loud Park fesztivál színpadán.

A Loudness egykori énekese, az amerikai Mike Vescera (Y. Malmsteen, Obsession, Reign Of Terror, Fatal Force) legfrissebb közleménye szerint, a csapat Loud Park fesztiválos fellépésén ő maga lesz a sztárvendég. Vescera és a banda Soldier Of Fortune néven lép színpadra (a zenekart a Loudness 1989-es lemezének címe nyomán nevezték el).

Vescera a teljes szett során énekelni fog a Loudness koncertjén, de nem tervezi, hogy állandó tagként is visszatérne a bandába.

Bővebb infók az idén 10 éves Loud Park fesztivál hivatalos honlapján olvashatók.


LOUDNESS - 30 éves a klasszikus 'Thunder In The East' album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás