Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

SHADOWTHRONE - kiadja második albumát a Theatres des Vampires egykori tagjai alkotta banda; itt az új dal!


2019-08-31

A legendás olasz gótik-metal banda egyes ex-tagjai 2015-ben alapították meg a ShadowThrone zenekart. A stílus: szimfónikus black metal.

A ShadowThrone második nagylemeze, az 'Elements’ Blackest Legacy' 2019. szeptember 27-én jelenik meg, a Non Serviam Records jóvoltából, mint a 2017-es debüt-album ('Demiurge of Shadow') folytatása.

Az 'Elements’ Blackest Legacy' album jóval erőteljesebb, lényegretörőbb, black metal-orientáltabb elődjénél. A zord és sötét atmoszférákkal felszerelt album tele van kegyetlen death / black metal-riffekkel, epikus szintetizátor-játékkal, erőszakos hörgésekkel és üvöltésekkel, valamint "egy új black metal-éra jellegzetes stílus-jegyeivel".

Az új album producerei maguk a ShadowThrone tagjai voltak. A keverést és a masztert Riccardo Studer (Stormlord) végezte el; a lemezborítót pedig Nestor Avalos (Dark Funeral, Rotting Christ, Vital Remains) okkult-művész készítette.

A tracklista:
01. Endless Dance Of The Universe
02. Black Dove Upon My Shoulder
03. All Is One
04. Curse Of The Royal Blood
05. Descent
06. Every Moment Burns In My Chest
07. Path Of Decay
08. ShadowThrone
09. L’Autunno Di Bacco
10. Faded And Cold Humanity

A lemez előrendelési infói itt találhatók meg.

Az album 'Path Of Decay' című száma lentebb elérhető szöveges videó formájában. Ennek kapcsán a ShadowThrone gitárosa, Steph elmondta: “Végre eljött az idő, hogy kiadjuk a ‘Path Of Decay’ című számot, ami az első single az 'Elements’ Blackest Legacy' albumról. Ez a szám egyébként bandánk első demójáról, a 'Through the Gate of Dead Sun' című anyagról származik. Az eredeti verzió egy félénk próbálkozás volt részünkről, hogy megtaláljuk a banda végleges hangzását. Egyébként ez volt az első dal, amit a ShadowThrone színeiben megírtam, és akkor még egy másik felállás hangszerelte a dalt. Jómagam úgy definiálnám a 'Path Of Decay'-t, mint egy atmoszférikus támadás; egy fagyos, zord és kozmikus dimenzió. Ez az új album nyitott kapuja. Reméljük, tetszik nektek is!”.

Bővebb infókat, híreket a bandáról a Facebookon lehet olvasni.


SHADOWTHRONE - kiadja második albumát a Theatres des Vampires egykori tagjai alkotta banda; itt az új dal!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás