Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Morbid Angel, Mayhem, Dark Tranquillity, Sirenia és Ayreon tagok vendégeskednek a MELTED SPACE új metal-operájában, ami immáron teljes egészében meghallgatható!


2015-10-16

A francia zongorista / zeneszerző, Pierre Le Pape által 2007-ben alapított Melted Space nevezetű "opera metal" projekt idén végre kiadja harmadik nagylemezét.

A projekt feje, Pierre le Pape - aki magáénak tudhatja a klasszikus zenei diploma legmagasabb fokozatát - a múltban számos filmzene-, modern opera, nagyzenekari és klasszikus művet szerzett, de a zenész számára a metal műfaj sem ismeretlen, ugyanis korábban tagja volt az Embryonic Cells nevezetű death metalista bandának; jelenleg pedig az avant-gárdista Wormfood zenekar felállását erősíti.

Pape önálló projektje, a Melted Space soron következő, 'The Great Lie' című albumán olyan nemzetközileg is elismert együttesek énekesei és zenészei vendégeskednek, mint a Morbid Angel, a Mayhem, a Sunn O))), a Dark Tranquillity, az Orphaned Land, a Shining, az Ayreon, a Sirenia, valamint a Prágai Filharmónikus zenekar teljes egésze. (A lentebb olvasható tracklistában részletesen is le van bontva a vendégek szerepe.)

A Sensory Records október 16-án, pénteken adta ki a 'The Great Lie' lemezt, az alábbi borítóval:

Íme a részletes dallista:

01. Listen To The Song Of Despair
(ének: Ailyn Giménez, Arno Strobl, Clémentine Delauney, Virginie Goncalves, Lucie Blatrier)
02. Called By The Queen
(ének: Guillaume Bideau, Christine Rhoades)
03. No Need To Fear
(ének: Mariangela Demurtas, Guillaume Bideau, Christine Rhoades, David Vincent, Attila Csihar, Mikael Stanne, Arno Strobl, Clémentine Delauney, Virginie Goncalves, Lucie Blatrier)
04. Terrible Fight
(ének: David Vincent, Guillaume Bideau, Manuel Munoz, Clémentine Delauney, Virginie Goncalves, Lucie Blatrier, / gitárszóló: Adrian Martinot)
05. A God Is Dead
(ének: Manuel Munoz)
06. Trust And Betrayal
(ének: Mikael Stanne, Guillaume Bideau)
07. Glass Castle's Beast
(ének: Kobi Farhi, Niklas Kvarforth, Guillaume Bideau, Clémentine Delauney, Virginie Goncalves, Lucie Blatrier)
08. Hopeless Crime
(ének: Christine Rhoades, Mikael Stanne, Niklas Kvarforth, Clémentine Delauney, Virginie Goncalves, Lucie Blatrier / gitárszóló: Adrian Martinot)
09. The One Who Lost The Faith
(ének: Niklas Kvarforth, Arno Strobl / gitár, szintetizátor: Arjen A. Lucassen)
10. Titania
(ének: Ailyn Giménez, Guillaume Bideau, Mikael Stanne / gitárszóló: Sylvain Coudret)
11. Lost Souls From The Other Side
(ének: Attila Csihar, David Vincent, Mikael Stanne, Ailyn Giménez, Guillaume Bideau, Mariatea Demurtas, Manuel Munoz, Christine Rhoades, Clémentine Delauney, Virginie Goncalves, Lucie Blatrier)

Az album első nyilvános dala, a 'Terrible Fight' az alábbi lejátszón elérhető hivatalos dalszöveges videó formájában. A dalban az ex-Morbid Angel énekes, David Vincent; a Mnemic frontembere, Guillaume Bideau; a The Old Dead Tree-ből ismert Manuel Munoz; a Visions Of Atlantis énekesnője, Clémentine Delauney; Virginie Goncalves (Kells) és Lucie Blatrier vokálozik; míg a gitárszóló Adrian Martinot nevéhez fűződik. A lyric-videót a Strychneen Stúdió munkatársa, Hicham Haddaji készítette.

A lemez megjelenése napján a teljes anyag elérhetővé vált meghallgatás céljából, a Melted Space hivatalos Bandcamp-oldalán:

Íme a lemez hivatalos ízelítője:

A Melted Space legutóbbi kiadványa egy 2013-as EP volt: a 'Between' című mini-lemezen vendégszerephez jutott Liv Kristine (ex-Theatre Of Tragedy, Leaves' Eyes), Ashmedi (Melechesh) és Black Messiah (Seth). Ez volt a projekt utolsó kiadványa a Season Of Mist égisze alatt.


Morbid Angel, Mayhem, Dark Tranquillity, Sirenia és Ayreon tagok vendégeskednek a MELTED SPACE új metal-operájában, ami immáron teljes egészében meghallgatható!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás