Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Borító és dallista a PRONG új albumához


2015-11-24

A new yorki groove metal banda 2016. február 5-én új albumot ad ki, 'X (No Absolutes)' címen, a Steamhammer/SPV jóvoltából.

"Nincs megállás!" - nyilatkozta a Prong frontembere, Tommy Victor. "Újabb dalokat írtunk, majd felvettük a 'Carved Into Stone' és a 'Ruining Lives' folytatását. Nagyon izgatottak vagyunk az anyag okán; pláne, hogy az első friss single-dal, az 'Ultimate Authority' már meg is jelent!".

Az 'Ultimate Authority' című kislemez-dal épp a Prong aktuális, Danzig-gal közös észak-amerikai turnéja apropójából debütált. A körút során várhatóan elhangzanak egyéb újdonsásgok is az 'X (No Absolutes)' albumról, aminek borítója és dallistája így néz ki:

01. Ultimate Authority
02. Sense Of Ease
03. Without Words
04. Cut And Dry
05. No Absolutes
06. Do Nothing
07. Belief System
08. Soul Sickness
09. In Spite Of Hindrances
10. Ice Runs Through My Veins
11. Worth Pursuing
12. With Dignity
13. Universal Law (digipak bónusz track)

A lemez ezúttal is maga a frontember, Tommy Victor producelte, de a munkálatok során közreműködött Chris Collier hangtechnikus is.

A lemez megjelenése: 2016. február 5. (digipak - bónusz trackkel, ajándék poszterrel; dupla LP - ajándék papírtokos CD-vel; digitális).

Az album promóciója keretében a banda márciusi kezdettel indul európai turnéra. Ennek keretében - április 2-án - a budapesti Dürer Kertbe is ellátogatnak. Mindezt egy 55-állomásos észak-amerikai körút követi.

Ízelítők az új lemezről hamarosan...

A Prong utóbbi kiadványa, a feldolgozásokból álló 'Songs From The Black Hole' CD-n és LP-n került kiadásra, szintén az SPV/Steamhammer kiadó gondozásában, 2015. március 25-én. Erről bővebben itt írtunk.

A Prong 2014 elején adta ki legutóbbi teljes értékű nagylemezét, 'Ruining Lives' címmel.


Borító és dallista a PRONG új albumához
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás