Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

DEVILDRIVER - Billboard top 50-ben a 'Trust No One' album


2016-05-23

A Dez Fafara énekes vezette kaliforniai groove metal banda új felállásával, a los angelesi Seahorse Sound Stúdióban vette fel új nagylemezét, a 'Trust No One'-t, ami néhány napja jelent meg.

A 2016. május 13-án, pénteken megjelent, új DevilDriver album a Napalm Records jóvoltából került a boltokba, 'Trust No One' ['Ne bízz senkiben'] címmel. A stúdiós munkálatok Mark Lewis (Arsis, The Black Dahlia Murder, Whitechapel, Deicide, stb.) producer felügyelete alatt zajlottak. A bandának ez az első lemeze Jeff Kendrick gitáros és John Boecklin dobos nélkül.

A legfrissebb lemezeladási infók alapján: a 'Trust No One' a hivatalos Billboard-toplista 43. helyén végzett; lévén egy hét alatt valamivel több, mint 12,000 példányban kelt el az Egyesült Államokban (ez azt jelenti, hogy egy hét leforgása alatt megközelítőleg ezer darabbal több fogyott az új lemezből, mint a banda előző, 2013-as 'Winter Kills' albumából).

A DevilDriver-ből még októberben lépett ki Boecklin és Kendrick. A dobos utódja a nemrégiben feloszlott Chimaira egykori tagja, Austin D'Amond lett (erről itt írtunk); később pedig kiderült, hogy az új gitárost Neal Tiemann (ex-Burn Halo) személyében találta meg a zenekar. (A két ex-tag, Kendrick és Boecklin a Slipknot által szervezett Knotfest-en adta utolsó koncertjét a DevilDriver színeiben.)

A Coal Chamber-ből is ismert énekes, Dez Fafara nemrég a következőket nyilatkozta az új DevilDriver album kapcsán: "Nagyjából három évnyi munka után, most végre bejelenthetem: elkészült az új DevilDriver lemez!
A '
Trust No One' tele van gyilkos riffekkel, rengeteg groove-val és masszív témával
Az album címe szerintem nem szorul különösebb magyarázatra - ez egy igazán árulkodó kifejezés
".

Március 18-án megjelent az album első dal-premiere is: a 'Daybreak' hivatalos videoklipje a lemez megjelenésének napján került bemutatásra - ez lentebb elérhető, a május elején debütált 'My Night Sky' dallal egyetemben.

A tracklista:
01. Testimony Of Truth
02. Bad Deeds
03. My Night Sky
04. This Deception
05. Above It All
06. Daybreak
07. Trust No One
08. Feeling Ungodly
09. Retribution
10. For What It’s Worth

A lemez megrendelhető a banda hivatalos honlapján.

Másik hír, hogy a DevilDriver nemrég bejelentette észak-amerikai lemezbemutató turnéját. Fafaráék a Hatebreed-hez csatlakoztak a körút során, április 27-én, Las Vegas-ban. Az USA-turné - amin a Holy Grail, az Incite és a Hemlock is jelen van - első felvonása május közepén ér véget, de június 13-án indul a második kör. Mint kiderült, a turné erejéig a néhai Wayne Static szólóbandájából ismert Diego Ibarra tölti be a DevilDriver basszusgitárosi posztját.

Íme az album stúdiós munkáit összefoglaló videó-sorozat első hat része:

 

Pay attention to the video. You may hear a pleasant surprise! Tickets are NOW ON SALE for our headlining tour with...

Közzétette: DevilDriver – 2016. február 26.

A DevilDriver 2013-ban adta ki 'Winter Kills' című albumát, melyről bővebben itt írtunk. A lemez a megjelenés első hetében több mint 11,000 példányban kelt el az USA-ban; ezzel a Billboard előkelő 32. helyén végzett.


DEVILDRIVER - Billboard top 50-ben a 'Trust No One' album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás