Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Pénteken jelenik meg a COUNTING DAYS bemutatkozó albuma, amit immár teljes egészében meg lehet hallgatni!


2015-10-14

A brit dallamos death metal banda 'Liberated Sounds' címmel adja ki első nagylemezét, október 16-án, a Mascot Records jóvoltából.

A 'Liberated Sounds' album producere a híres Fredrik Nordström (At The Gates, Arch Enemy, In Flames, Opeth, Architects, Bring Me the Horizon, stb.) volt. A felvételek tehát a legendás göteborgi Studio Fredman falai közt zajlottak.

A Counting Days debütáló albumáról immáron három ízelítő dal is elérhető vált: a 'Die Alone' és a címadódal hivatalos videoklip formájában; míg a 'Burned By Faith' audió-klipként érhető el a lenti lejátszón. Ez utóbbi kapcsán Charlie Wilson gitáros így nyilatkozott: "Ez az egyik kedvenc dalunk a lemezről, mivel annak talán ez a legkeményebb tétele. A dalszöveg a vallás nevében elkövetett gyilkosságokról szól - egyszerűen tehát megkérdőjelezzük egy isten, vagy bármiféle magas rendűnek gondolt lény létezését".

Október 14-én a banda - meghallgatás céljából teljes egészében közzétette új lemezét. A stream lentebb érhető el.

A 'Liberated Sounds' borítója lentebb látható; a tracklista így néz ki:

01. Burned By Faith
02. Die Alone
03. Beaten & Scarred
04. Life & Death
05. Liberated Sounds
06. Fire From The Sky
07. Days Go By
08. The Vines
09. Sands Of Time
10. Prison Of Misery
11. Cold Truth
12. Reunion

Megünnepelvén első albumának megjelenését, a Counting Days október 14-én ingyenes koncertet ad a londoni Black Heart klubban. Ezt követően egy nagyszabású brit klub-turnét indít a banda - ez egészen december közepéig fog tartani.


Pénteken jelenik meg a COUNTING DAYS bemutatkozó albuma, amit immár teljes egészében meg lehet hallgatni!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás