Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

THE TREATMENT - megjelent a 'Generation Me' album; itt az új klip, a 'Backseat Heartbeat'!


2016-03-18

A brit hard rockerek a műfaj egyik legnevesebb kiadójával, az olasz Frontiers Records-szal kötöttek nemrég lemezszerződést.

A The Treatment​ a 2008-as megalakulás óta körbeturnézta a világot. A Cambridge-i banda olyan legendás előadók előtt állt már színpadra, mint Alice Cooper​, a Thin Lizzy​, a Mötley Crüe​, a KISS​ és legutóbb a W.A.S.P​. Mindeddig két sikeres nagylemezük jelent meg, 'This Might Hurt' (2011) és 'Running With The Dogs' (2014) címmel. Zenéjüket leginkább az AC/DC-hez​, a The Cult-hoz​ és a Led Zeppelin-hez hasonlítják, de sajátos stílusuknak, egyéniségüknek köszönhetően manapság ők számítanak Nagy-Britannia egyik legismertebb rockzenekarának.

Az aktuális híreket Dhani Mansworth dobos közölte: "Nagyon boldogok vagyunk, hogy a harmadik Treatment albumot a Frontiers fogja kiadni 2016-ban. Roppantul várjuk már, hogy végre együtt dolgozhassunk ezzel a kiváló kiadóval. Őszintén hisszük, hogy következő nagylemezük lesz az eddigi legjobb hangzású, legerősebb kiadványunk!".

A Treatment új albuma - amin új énekes (Mitchel Emms) és új gitáros (Tao Grey) mutatkozik be - 'Generation Me' címmel jelent meg, 2016. március 18-án, pénteken.

Az új anyagot Laurie Mansworth producelte, és Tony Newton keverte. A maszterizálás Ade Emsley nevéhez fűződik. A 'Generation Me' "egy észbontó rock-show, ami ezen széleskörű műfaj minden rajongója magának érezhet".

"Örömmel jelentjük, hogy harmadik nagylemezünk, a 'Generation Me' elkészült. Hisszük, hogy ez a lemez egy hatalmas előrelépés a Treatment számára. Alig várjuk már, hogy ezt ti is megtapasztalhassátok. 2016-17 folyamán megállás nélkül turnézni fogunk - reméljük, találkozunk mindannyiótokkal" - közölte a banda.

A 'Generation Me' borítója és tracklistája:

01. Let It Begin
02. The Devil
03. Tell Us The Truth
04. Generation Me
05. Backseat Heartbeat
06. Cry Tough
07. We Are Beautiful
08. I Know She Knows
09. Bloodsucker
10. Better Think Again
11. Light The Sun

Az első dal- és klip-premier a 'Let It Begin' című számhoz fűződik; később pedig a 'The Devil', a címadó dal és a 'Bloodsucker' audiója jelent meg. Az album kiadásának napján nyilvánossá vált a 'Backseat Heartbeat' hivatalos videoklipje is:

A lemez hivatalos, sajtós promó-videója (EPK - Electronic Press Kit) itt érhető el:

A The Treatment a The Amorettes együttes kíséretében, április végén indul brit turnéra. Ezt követően, valamikor ősszel egy kibővített európai körút is lebonyolításra kerül.


THE TREATMENT - megjelent a 'Generation Me' album; itt az új klip, a 'Backseat Heartbeat'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás