Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Szakított énekesével az ALLEGAEON


2015-10-13

A Colorado-i modern, technikás death metal csapat és Ezra Haynes énekes útjai különváltak.

"Szomorúan kell bejelentenünk, hogy szakítottunk Ezra Haynes énekes testvérünkkel. A felállásbeli változások elég szarul érinthetik a rajongókat, de még szarabbul az adott bandát... Ezra a jövőben is barátunk marad; és csak a legjobbakat tudjuk kívánni neki jövőbeni törekvései során. Ez a fejezet lezáródott, úgyhogy most izgatottan indulhatunk turnéra az Act Of Defiance együttessel. A körúton jóbarátunk, Riley McShane (Son Of Aurelius, Inanimate Existence, Continuum) fog énekelni. Induljon hát a buli!" - közölte a zenekar.

Haynes nyilatkozata: "Nehéz ezt közölnöm, de a továbbiakban nem vagyok tagja az Allegaeon-nak. Jelen pillanatban olyan projektjeim vannak folyamatban, melyek totális figyelmet igényelnek. Így hát nem maradt más: búcsút intek Stancey-nek, Greggoroth-nak, B-Park-nak és Coco Malone-nak. A legjobb szerencsét kívánom nekik - ők sokkal jobban megérdemlik, mint bárki más, akit ismerek! Fontos számomra, hogy a rajongók tisztában legyenek azzal, mennyire szeretem és becsülöm őket. Szó szerint többezer csodálatos embert ismertem meg az elmúlt 7 esztendőben. Hálás köszönet mindannyiótoknak!
Azt kérdezitek, folytatni fogom-e a zenélést? Nos, igen; jelenleg keresem az erre vonatkozó lehetőségeket, így ezzel kapcsolatban bárki megkereshet. Ne feledjétek, hogy az Allegaeon hamarosan turnéra indul az Act Of Defiance-szel; én pedig elsőkézből mondhatom, hogy ez lesz a 2015-ös év legfaszább turnéja!
".

Az Allegaeon 2014. június 23-án adta ki legutóbbi nagylemezét, 'Elements Of The Infinite' címmel, a Metal Blade Records gondozásában. Az albumról bővebben itt írtunk.


Szakított énekesével az ALLEGAEON
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás