Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Ezúttal is Sascha Paeth és Oliver Hartmann gitározik az új AVANTASIA projektben


2015-10-14

Tobias Sammet (Edguy) és metal-opera projektje, az Avantasia új albumán, és annak promóciós turnéján Sascha Paeth (Rhapsody of Fire, Luca Turilli) és Oliver Hartmann (At Vance, Vindictiv) fog szólózni.

Sammet a következő híreket közölte: "Tudom, hogy nem meglepő a dolog, mivel mindenki tudja, hogy a csodálatos gitáros, Oliver 'The Hitman' Hartmann már a kezdetek óta az Avantasia alap-felállását erősíti. Oliver - amellett, hogy egy nagyszerű, humoros karakter - örökös jóbarátom; egyben az egyik legkiválóbb zenész ebben a műfajban. Arról nem is beszélve, hogy énekelni is tökéletesen tud: hangja a teljes skálát felöleli; sokan ezt alig tudják elképzelni. Szóval nagyon örülök, hogy Olli újra itt van velünk. Néha, amikor ennyi tehetség van egy csapatban, hajlamos az ember természetesnek venni ezt az állapotot, és képes elfelejteni, valójában milyen nagy áldás számára ez az egész. Sascha Paeth és Oliver Hartmann a legjobb gitáros ikrek, amit az Avantasia zenéjéhez el lehet képzelni. Stílusuk teljes eltérő, de ennek köszönhetően ők ketten egy csodálatos egységet alkotnak. Saschához hasonlóan, tehát Olli is szerepet kapott az albumon, és a teljes turnén. Nagy megtiszteltetés ez számomra!".

Az Avantasia soron következő, 2016. január 29-én megjelenő 'Ghostlights' albumon - olyan vendég-énekesek jutottak szerephez, mint Ronnie Atkins (Pretty Maids) Dee Snider (Twisted Sister), Geoff Tate (Operation: Mindcrime, ex-Queensrÿche), Jorn Lande, Bob Catley (Magnum) és Michael Kiske (Unisonic, ex-Helloween). A további vendég neve hamarosan nyilvánossá válik, az album részleteivel együtt.

Az Avantasia nemrég be is jelentette a 2016-os 'Ghostlight' turné európai állomásait és dátumait. Íme a koncertek listája (a bulik során nem lesz előzenekar; Sammet és sztárvendégei háromórás show-val készülnek):

Március
4 - Berlin, Németország - Huxley’s
5 - Hamburg, Németország - Große Freihei
6 - Bremen, Németország - Aladin
8 - London, Anglia - The Forum
9 - Párizs, Franciaország - Le Trianon
11 - Barcelona, Spanyolország - Razzmatazz 1
12 - Madrid, Spanyolország - La Riviera
15 - Frankfurt-Langen, Németország - Stadthalle
16 - Prága, Csehország - Forum Karlin
18 - Kaufbeuren, Németország - All-Karthalle
19 - Bamberg, Németország - Brose-Arena
20 - Oberhausen, Németország - Turbinenhalle
22 - Milánó, Olaszország - Alcatraz
24 - Pratteln, Svájc - Z7
25 - Partteln, Svájc - Z7
27 - Banska Bystrica, Szlovákia - Ice Stadium
28 - Pozsony, Szlovákia - Sportshall
29 - Tropolach, Ausztria - Full Metal Mountain Festival
31 - Saarbruken, Németország - Saarlandhalle

Április
1 - Ludwigsburg, Németország - Arena
2 - Fulda, Németország - Esperantohalle


Ezúttal is Sascha Paeth és Oliver Hartmann gitározik az új AVANTASIA projektben
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás