Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Januárban adja ki 'High Noon' albumát az újjáalakult SHAKRA - itt a címadódal!


2015-11-18

A svájci hard rock csapat éléről 2014-ben távozott az indiai énekes, John Prakesh. Néhány hete ismét az őt megelőző frontember, Mark Fox tért vissza a bandába.

Chris von Rohr gitáros októberben a következő tömör híreket adta: "Úgy éreztük, össze kell hoznunk, ami összetartozik".

Fox visszatérése már az indiai John Prakesh távozása óta pletykaszinten terjedt a rajongók körében. 2015-re már minden kétséget kizáróan lehetett sejteni, hogy újra összeáll a Shakra eddigi legsikeresebb formációja. Habár a hír csak most vált hivatalossá, a banda vért, könnyet és verejtéket befektetve látott neki év elején új albuma munkálatainak. Erről egyelőre annyit lehet tudni, hogy 'High Noon' címmel jelenik meg, 2016. január 29-én, a lentebb látható borítóval. A lemez kiadása végett, a csapat Svájcban szerződést kötött a Universal Music kiadóval; de a világ más tájain továbbra is az AFM fog gondozni a kiadványt.

Íme a Shakra visszatérő single-dala, a 'Hello' videoklipje:

 
Shakra - Hello (offical video)

As promised, here's the new single and video "Hello" from the upcoming Shakra album "High Noon", out on January 29th! Pre order the album and get the song immediately: http://smarturl.it/Shakra_iTunes

Szerző: AFM Records, 2015. október 16.

A banda frissen bemutatta új lemezének címadódalát is:

A Shakrából első körben 2009 nyarán lépett ki Mark Fox, mivel akkoriban komoly hangszál-problémákkal küzdött. Ezt megelőzően a bandának nyolc albuma jelent meg vele (Prakesh közreműködésében kettő). Betegségétől függetlenül, Fox távollétében sem tétlenkedett: két szólólemez is megjelent neve alatt.


Januárban adja ki 'High Noon' albumát az újjáalakult SHAKRA - itt a címadódal!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás