Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

'Black Metal' címmel akusztikus albumot ad ki a WITCHCRAFT együttes


2020-03-14

A pszichedelikus hard rockot doom metallal vegyítő svéd okkult zenekar - amit Magnus Pelander vezet - május elsején egy speciális kiadványt dob piacra.

Magnus Pelander és bandája, a Witchcraft a 2000-es év óta űzi az okkult, klasszikus doom / rock zenét, amire a frontember példaképei, Roky Erickson és Bobby Liebling (Pentagram) munkássága volt a legnagyobb hatással. Az elmúlt húsz év során maga a Witchcraft is kiadott néhány klasszikussá vált lemezt. Illusztris karrierjük a 2004-es debüt-albummal kezdődött, majd a 2012-es 'Legend' albummal tetőzött, és a 2016-os 'Nucleus' lemezzel zárult - ezek mindegyike kultikus albummá vált a rajongók körében. Az okkult doom és a klasszikus rockzene mesteri keveréke most új irányba kalauzolja a hallgatókat; lévén Magnus egy különleges Witchcraft-lemezzel lepi meg őket. Annak ellenére, hogy az új kiadvány alapját is a Witchcraft okkult stílusának lelke biztosítja, a banda négy éven belüli első stúdióalbuma - ami a 'Black Metal' címet kapta - egy teljes egészében akusztikus hanganyag.

A 'Black Metal' albumon - kezdve az első dallal (a lentebb meghallgatható 'Elegantly Expressed Depression'-nel) - nyilvánvaló formában mutatkozik meg a banda új arca; friss hangzásának nyers és egyben törékeny mivolta. Bill Callaghan minimalizmusa, Elliot Smith érzékisége és diszkomfort lehellete egyértelműen a Witchcraft sajátosságaira utal, de ez a lemez egy rendkívül egyedi hangzású anyag - nem csak a banda eddigi munkásságára, de a globális, mindenkori "gitár-zene" egészére levetítve egyaránt.

A tracklista:
01. Elegantly Expressed Depression
02. A Boy And A Girl
03. Sad People
04. Grow
05. Free Country
06. Sad Dog
07. Take Him Away

A 'Black Metal' album megjelenik CD-n, bakeliten és digitálisan, 2020. május 1-én, a Nuclear Blast jóvoltából.

Az album előrendelési infói itt érhetők el. Ízelítőképpen itt a lemez nyitó-dala, az 'Elegantly Expressed Depression':


'Black Metal' címmel akusztikus albumot ad ki a WITCHCRAFT együttes
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás