Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

THE WILD! - élőben közvetítik a Facebookon a 'Still Believe in Rock and Roll' lemezbemutató koncertjét


2020-03-20

A csapat a világhírű eOne Music kiadó jóvoltából jelenteti meg követkető stúdiólemezét március 20-án.

A 'Still Believe in Rock and Roll' album címe tökéletes definíciója a The Wild! zenekar attitűdjének, gyökereihez való hűségéhez és zenei lelkületének".

Azokban az időkben, amikor ez a műfaj totálisan elveszettnek tűnik, mi álljuk a próbát és nem hagyjuk magunkat” - nyilatkozta a banda énekes-gitárosa, Dylan Villain. “Néhányan még hiszünk a rock and roll zenében, ez az album pedig nekünk és rólunk szól”.

A 'Still Believe in Rock and Roll' előrendelési infóit itt lehet megtalálni.

A tracklista:
01. Bad News
02. Crazy (For You)
03. Nothing Good Comes Easy
04. High Speed
05. King Of This Town
06. Still Believe In Rock And Roll
07. Playing With Fire
08. Young Rebels
09. Goin’ To Hell
10. Gasoline

A The Wild! együttes az elmúlt évtizedben szinte az egész világot bejárta turnéival: felléptek a legnagyobb fesztiválokon és a legkisebb klubokban egyaránt. Szenvedélyes és erővel teli performanszaik globális szinten crowd-surfre, headbangelésre és ökölrázásra késztetik a közönséget.

Természetesen a 'Still Believe in Rock and Roll' albummal is rengeteget fog turnézni a csapat, de nem most... Aktuális európai turnéjuk március 18-án indult volna Budapesten. A zenekar hazánkban a svéd Takida társaságában adott volna koncertet, a Dürer Kert színpadán, de ez a koncert is - mint az összes többi - elmarad a globális koronavírus-járvány okán (erről bővebb infók itt).

A The Wild! eredeti turné-beosztását a banda hivatalos honlapján lehet megtalálni.

Nem maradnak azonban koncert nélkül a rajongók: a The Wild! ugyanis világszerte élőben közvetíti hivatalos lemezbemutató koncertjét március 21-én, szombaton este. Dylan Villain frontember elmondta: "Ezekben a nehéz és elszigetelt időkben is elhozzuk nektek az igazi rockbulit! Március 21-én, szombaton este, adott idő szerint (PST: 12pm / EST: 3pm / CET: 9pm) egy speciális Facebook live-streammel fogunk jelentkezni! Új albumunkat, a 'Still Believe in Rock and Roll'-t mutatjuk be élőben, online közönség előtt. Alig várjuk már, hogy hallhassátok az új nótákat. Ne felejtsetek el rácsatlakozni a Facebookra! Az, hogy távol maradunk, épp azt jelenti, hogy szorosan összetartunk. Mi magunk pedig azon vagyunk, hogy szórakozhassunk titeket. Nemsokára találkozunk!".


THE WILD! - élőben közvetítik a Facebookon a 'Still Believe in Rock and Roll' lemezbemutató koncertjét
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás