Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Slash nem válaszolt a GUNS N' ROSES-reuniont illető kérdésre


2015-10-28

Továbbra sem tudni, lesz-e GN'R-összeborulás...

Slash egy augusztusi interjúban elárulta, hogy nemrég ismét kibékült a Guns N' Roses énekesével, egykori bandatársával, Axl Rose-szal. Az Interneten ezáltal elkezdtek keringeni a pletykák egy esetleges GN'R-reunion-ról, habár egyelőre senki nem közölt semmi hivatalosat. Miután a banda két gitárosa, DJ Ashba és Ron "Bumblefoot" Thal is bejelentette kiválását, a rajongókban még inkább felerősödött a hit Slash visszatérését illetően.

A Telegram magazin most rákérdezett a gitárosra a pletykák kapcsán, de az "udvariasan visszautasította a választ". Ettől függetlenül néhány hónapja a CBS TV-ben a következőket nyilatkozta a témával kapcsolatban: "Óvatosnak kell lennem - nem mondhatok akármit. Ha mindannyian benne lennénk a dologban, és jó céllal tennénk azt, akkor az biztos, hogy a rajongók imádnának minket. Szóval szerintem egy próbát mindenképpen megérne...".

"Megeshet... Pontosabban megeshet, de lehet, hogy mégsincs rá esély. Szerintem csodálatos lenne, ha egy napon végre össze tudnánk állni. Már maga a tudat nagyon fasza lenne" - ezt már Duff McKagan basszusgitáros mondta néhány hete a floridai WIND-FM Rádióban. A basszer néhány hónapja egyesült újjá egykori GN'R-beli társaival: Duff márciusban Slash és Gilby Clarke társaságában lépett fel Argentinában.

A basszusgitáros tavaly áprilisban, néhány koncert erejéig a Guns N' Roses vendégeként is színpadra állt (erről bővebben itt írtunk). Duff ekkor öt dél-amerikai koncert erejéig lett ismét a Guns N' Roses tagja, mivel Tommy Stinson eredeti bandájával, a The Replacements-szel volt elfoglalva.
"Nagyszerű érzés újra eljátszani a régi nótákat, és már alig várom, hogy ismét a haverokkal álljak színpadra" - mondta a fentebb említett mini-turné előtt McKagan a Billboard magazinnak.

McKagan egy korábbi interjúban arra a kérdésre válaszolt, el tudná-e képzelni, hogy újra stúdióba vonuljon a Guns N' Roses jelenlegi felállásának társaságában: "Manapság már soha nem mondom, hogy soha. Sokat tanultam az évek során, ezért azt mondom, sosem tudhatod, mit hoz a jövő. Ezt félretéve viszont most csak annyit mondhatok, hogy nagyon örülök annak, hogy Axl és én ismét színpadra állhattunk, elbeszélgethettünk, és röhöghettünk egy jót a múlt szarságain. Nagyszerű érzés volt ismét az ő társaságában zenélni; hatalmasat buliztunk".

Korábban Slash is megszólalt McKagan Guns N' Roses-os újjá-egyesülésével kapcsolatban: "Én nem vagyok érintett ebben az egészban. Amit Duff csinál, az az ő dolga. Engem nem igazán érdekel a dolog. Duff kapcsolata Axl-lel teljes más, mint az enyém. Engem sosem fog ilyen kéréssel felkeresni senki. De persze mindemiatt nem ítélem el Duff-ot. Ő egy nagyon fasza srác. Neki sokkal barátibb és természetesebb a viszonya Axl-lel, mint nekem".

Duff első alkalommal 2010. októberében egyesült újra a Guns N' Roses-szal, egy londoni koncert során. Ezután 2011 decemberében Vancouver-ben és Seattle-ben is fellépett Axl Rose társaságában - habár ezek csak rövid előadások voltak, nem teljes koncertek.

Pletykák már régóta keringenek a klasszikus GN'R felállás újra-egyesüléséről; azonban a banda egyetelen eredeti tagja, Axl Rose egyelőre nem hajlandó nyilatkozni az ügyben.


Slash nem válaszolt a GUNS N' ROSES-reuniont illető kérdésre
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás