Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

TRANSPORT LEAGUE - szeptemberben jelenik meg a nyolcadik lemez; itt az új klip, a 'Dawn Of Lucifer'!


2019-08-17

A 2013-ban újjáalakult svéd heavy rockerek kiadót váltottak és hamarosan kiadják új nagylemezüket.

A Transport League a dán Mighty Music kiadóval kötött szerződést. Az 1994-ben alakult csapat 2019. szeptember 6-án jelenteti meg 8. stúdiólemezét, ami az 'A Million Volt Scream' címet kapta.

Mattias Starander dobos így nyilatkozott: "Nagyon boldogok vagyunk, hogy egy nagy hírnevű kiadóval, a Mighty Music céggel köthettünk lemezszerződést. Alig várjuk már, hogy kezdetét vegye ez az egyértelműen sikeres kollaboráció. Új albumunk, az 'A Million Volt Scream' 2019 szeptemberében jelenik meg. Maradjatok türelemmel!".

Tony Jelencovich gitáros-énekes hozzátette: "Vér, izzadság és verejték építette fel az 'A Million Volt Scream' albumot... és persze régi jóbarátunk, Roberto Laghi (In Flames, Grand Magus, Entombed AD, Raised Fist, stb.) közreműködése. Az új lemez rendkívül ütősre sikeredett - vérbeli és tipikus Transport League-anyag lett, ha úgy tetszik. Ezúttal még kiválóbb formában voltunk, mint valaha! Hamarosan találkozunk - metalvillákat fel az égbe!".

A többek közt a Mnemic-ből és az Icon In Me köreiből ismert Tony Jelencovich frontember mellett ezúttal is a magyar származású gitáros, Hunyadi Péter, valamit Mattias Starander dobos és Dennis Österdal (ex-Human Race, ex-Big Easy) gitáros alkotta meg az új Transport League albumot; méghozzá az Oral Majority Recordings és a Top Floor stúdiók falai között, Roberto Laghi (In Flames, Entombed AD, Raised Fist, Sonic Syndicate, Mustasch, Hardcore Superstar) producer / hangmérnök / mixer társasáában.

Az 'A Million Volt Scream' album borítója és dallistája így néz ki:

01. A Million Volt Scream
02. 1200 Goddamned
03. Monster Human
04. Dawn of Lucifer
05. Vultures
06. Vanished Empire
07. Facedown Bondage
08. Slave in Orbit
09. Creature Grunts
10. Rabid Horizon

Lentebb elérhető az első három vadonatúj dal, a 'Monster Human', a '1200 Goddamned' és a 'Dawn Of Lucifer' hivatalos klipje:


TRANSPORT LEAGUE - szeptemberben jelenik meg a nyolcadik lemez; itt az új klip, a 'Dawn Of Lucifer'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás