Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

TRANSPORT LEAGUE - augusztusban jelenik meg a nyolcadik lemez; itt az új klip, a '1200 Goddamned'!


2019-05-30

A 2013-ban újjáalakult svéd heavy rockerek kiadót váltottak és bejelentették új nagylemezüket.

A Transport League a dán Mighty Music kiadóval kötött szerződést. Az 1994-ben alakult csapat ezév augusztusában jelenteti meg 8. stúdiólemezét.

Mattias Starander dobos így nyilatkozott: "Nagyon boldogok vagyunk, hogy egy nagy hírnevű kiadóval, a Mighty Music céggel köthettünk lemezszerződést. Alig várjuk már, hogy kezdetét vegye ez az egyértelműen sikeres kollaboráció. Új albumunk, az 'A Million Volt Scream' 2019 második felében jelenik meg, de az új single-dalt / videoklipet már március közepén közzétesszük. Maradjatok türelemmel!".

Tony Jelencovich gitáros-énekes hozzátette: "Vér, izzadság és verejték építette fel az 'A Million Volt Scream' albumot... és persze régi jóbarátunk, Roberto Laghi (In Flames, Grand Magus, Entombed AD, Raised Fist, stb.) közreműködése. Az új lemez rendkívül ütősre sikeredett - vérbeli és tipikus Transport League-anyag lett, ha úgy tetszik. Ezúttal még kiválóbb formában voltunk, mint valaha! Hamarosan találkozunk - metalvillákat fel az égbe!".

A többek közt a Mnemic-ből és az Icon In Me köreiből ismert Tony Jelencovich frontember mellett ezúttal is a magyar származású gitáros, Hunyadi Péter, valamit Mattias Starander dobos és Dennis Österdal (ex-Human Race, ex-Big Easy) gitáros alkotta meg az új Transport League albumot; méghozzá az Oral Majority Recordings és a Top Floor stúdiók falai között, Roberto Laghi (In Flames, Entombed AD, Raised Fist, Sonic Syndicate, Mustasch, Hardcore Superstar) producer / hangmérnök / mixer társasáában.

Hamarosan jönnek a friss hírek az 'A Million Volt Scream' kapcsán... de addig is lentebb elérhető az első két vadonatúj dal, a 'Monster Human' és a '1200 Goddamned' hivatalos klipje:


TRANSPORT LEAGUE - augusztusban jelenik meg a nyolcadik lemez; itt az új klip, a '1200 Goddamned'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás