Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Teljes egészében meghallgatható a THORNBRIDGE első albuma, a 'What Will Prevail'


2016-03-18

Az Alzenau-ból származó power metal alakulat 'What Will Prevail' címmel látta el első nagylemezét, ami néhány napja jelent meg, a helyi Massacre Records jóvoltából.

A 'What Will Prevail' - aminek produceri munkálatait az Orden Ogan frontembere, Seeb Levermann; keverését pedig Dennis Koehne végezte el - egy "old-school power metal alkotás, felvértezve epikus témákkal, himnusz-szerű refrénekkel és polifónikus gitár-melódiákkal". 

A kvartett október végén kötötte meg szerződését a Massacre Records-szal. Február 19-én így megjelent végre a régóta várt debüt-album!

Az alább látható lemezborítót Juanjo Castellano Rosado (Vomitory, Portrait, stb.) tervezte. Íme a tracklista:

01. Intro
02. Blow Up The Gates Of Hell

03. The Dragon’s Reborn
04. What Will Prevail
05. Coachman’s Curse
06. Symphony Of The Battlefield
07. Eternal Life (feat.
Philip Dennis "Sly" Schunke / Van Canto)
08. Neverwinter Nights
09. Under The Ice
10. Tower Of Lies
11. Galley Of Horror

Habár a Thonbridge zenekar 2008 óta aktív, mindeddig nem jelent meg lemezük hivatalos formában (egy három-számos demót rögzítettek 2012-ben). Ettől függetlenül azonban meglehetősen hosszú turné-múlttal rendelkezik a csapat Jörg Naneder gitáros-énekes és Patrick Rogalski gitáros-vokalista (mindketten a Nightshade tagjai) vezette banda: az évek során többek közt az Orden Ogan, a Sinbreed és a Messenger kíséretében járták Németország klubjait.

A banda januárban videoklipet forgatott a 'The Dragon's Reborn' című számhoz - ennek premierje február végén volt esedékes:

A teljes album-stream itt érhető el:


Teljes egészében meghallgatható a THORNBRIDGE első albuma, a 'What Will Prevail'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás