Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

SHATTERED SUN - itt az új dal / videoklip, az 'Until It Breaks'!


2020-03-11

A korábban a Testament és az Exodus előzenekaraként turnézó Shattered Sun együttes bemutatta új számát.

A Shattered Sun új albuma 'Bled For You' címmel fog megjelenni idén áprilisban, a Hammer Forged Records gondozásában. Erről bővebb infók, további részletek hamarosan...

A legfrissebb single-dal, az 'Until It Breaks' alább megtekinthető hivatalos videoklip formájában.

A Shattered Sun három év kihagyás után tért vissza 2019-ben legutóbbi, 'Shades Of Melodie' című single-dalával. Ebben a dalban mutatkozott be a banda új stúdió-felállása, amit a Darkness Divided-ből ismert gitáros-vokalista, Sebastian Elizondo és az ex-Upon A Burning Body dobos Juan Hinojosa egészít ki.

A 'Shades Of Melodie' dal a banda énekese, Marcos Leal lánya részére íródott. Leal a következőket nyilatkozta: “Ez a dal különösen fontos számomra; lévén a lányom, Melodie részére íródott. Kétség nem fér hozzá, hogy az apaság megváltoztatja egy férfi életét: minden mozzanatoddal és lélegzeteddel arra törekszel, hogy megvédd gyermeked. Tudom, hogy sokan átélik ezt az érzést; így az új dal üzenetét is... mi pedig büszkén mutatjuk be nektek a Shattered Sun új éráját!".

A Shattered Sun új felállása jelenleg is az új albumon dolgozik, amit rajongói finanszírozásból kívánnak megvalósítani. Minderről bővebb infók itt találhatók.


SHATTERED SUN - itt az új dal / videoklip, az 'Until It Breaks'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás