Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

SHATTERED SUN - itt az új dal, a 'Bled For You'!


2020-06-14

A korábban a Testament és az Exodus előzenekaraként turnézó Shattered Sun együttes bemutatta új számát.

Az Ill Niño jelenlegi frontembere, Marcos Leal vezette Shattered Sun új albuma 'Bled for You' címmel fog megjelenni idén augusztusban, a Hammer Forged Records gondozásában. Erről bővebb infók, további részletek hamarosan...

A legfrissebb single-dal, az album címadó dala itt meghallgatható:

Az előző single, az 'Until It Breaks' alább megtekinthető hivatalos videoklip formájában.

A Shattered Sun három év kihagyás után tért vissza 2019-ben legutóbbi, 'Shades Of Melodie' című single-dalával. Ebben a dalban mutatkozott be a banda új stúdió-felállása, amit a Darkness Divided-ből ismert gitáros-vokalista, Sebastian Elizondo és az ex-Upon A Burning Body dobos Juan Hinojosa egészít ki.

A 'Shades Of Melodie' dal a banda énekese, Marcos Leal lánya részére íródott. Leal a következőket nyilatkozta: “Ez a dal különösen fontos számomra; lévén a lányom, Melodie részére íródott. Kétség nem fér hozzá, hogy az apaság megváltoztatja egy férfi életét: minden mozzanatoddal és lélegzeteddel arra törekszel, hogy megvédd gyermeked. Tudom, hogy sokan átélik ezt az érzést; így az új dal üzenetét is... mi pedig büszkén mutatjuk be nektek a Shattered Sun új éráját!".

A Shattered Sun új felállása jelenleg is az új albumon dolgozik, amit a kiadó segítsége mellett rajongói finanszírozásból kívánnak megvalósítani. Minderről bővebb infók itt találhatók.


SHATTERED SUN - itt az új dal, a 'Bled For You'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás