Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

ATTACKER - bemutatták a 'Sins of the World' album borítóját és tracklistáját


2016-11-25

A legendás New Jersey-beli metal banda keményen dolgozott soron következő nagylemezén, ami nyár elejére el is készült.

Az Attacker 2013 februárjában adta ki legutóbbi nagylemezét. A 'Giants Of Canaan' albumon első alkalommal volt hallható az új énekes, Bobby "Leatherlungs" Lucas (Overlorde, Morbid Sin, Seven Witches) (valamint ez az Attacker egyetlen albuma Jon Hanemann basszusgitárossal). A lemezt a Jersey City-beli Katalomi Stúdióban vették fel - a producelést és a keverést Pat "Taps' Guden és a dobos, Michael Sabatini végezték.

Nemrég egy hasonló felállás látott neki az új lemez megírásának. Változás eleinte csak basszusgitáros-poszton történt: az új tag, Brian "Smitty" Smith 2014 tavaszán érkezett a bandába. Mielőtt elindultak volna az új album munkálatai, Pat Marinelli gitáros is kilépett a csapatból (magánügyek okán). Az ő helyét a Morbid Sin-ből ismert Jon Hasselbrink vette át.

Mike Sabatini dobos néhány hete a következőket közölte: "A 'Giants Of Canaan' album pozitív visszajelzéseit olvasgatván, azt hiszem, komolyan fel van adva nekünk a lecke. Miután előző lemezünk remek fogadtatásban részesült, nagy a nyomás rajtunk, hogy ezúttal valami ennél is jobbat - vagy legalább ilyen jót - állítsunk elő. Az előzetes munkálatok azonban tökéletesen alakultak - érzésünk szerint sikerült felülmúlnunk a 'Canaan...' albumot! De ezt megítélni, a rajongók dolga...”.

Az új album - ami mint kiderült a 'Sins of the World' címet kapta - rögzítése végett május 20-án vonult be a Hoboken-beli Nuthouse Recording stúdióba az Attacker; méghozzá Tom Beaujour producer társaságában. A várható megjelenés: 2017 tele (de addig is a Facebook-on lehet figyelemmel követni az utómunkálatokat). Íme a lemez borítója és tracklistája:

01. A Time Before The Darkness
02. Sins Of Man
03. Carcosa
04. Garuda
05. We Rise
06. World Destroyer
07. Choice Of Weapon
08. Archangel

09. By The Will Of Crom
10. Where The Serpent Lies

A 'World Destroyer' októberben látott napvilágot, hivatalos dalszöveges videó formájában. Alább emellett elérhető a lemez hivatalos promó-videója, amiben a 'Sins Of Man' című számba is belehallgathatunk. Íme a premierek:

Az új lemez (amit az olasz Metal On Metal Records fog gondozni) dalaihoz immáron elérhető egy audió-ízelítő is:


ATTACKER - bemutatták a 'Sins of the World' album borítóját és tracklistáját
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás