Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

10 év szünet után új dallal tért vissza a DARK THE SUNS


2020-05-22

A finn dark / goth-metal banda közel egy évtized után ad ki egy új single-dalt.

A Dark The Suns 2020. május 21-én adta ki új, 'Suru Raivosi Sydämeni Pimeydessä' című számát, az Inverse Records jóvoltából. Ez a banda első single-dala a régóta várt, negyedik nagylemezről, aminek megjelenése 2020 végére várható.

"Hosszú évnyi csendet követően Inka és én 2020 elején úgy döntöttünk, a jövőben újra együtt fogunk zenélni" - nyilatkozta Mikko Ojala gitáros-énekes-dobos. "Visszatérő dalunk, a 'Suru Raivosi Sydämeni Pimeydessä' egy melankólikus szintetizátorokkal és dallamos, de egyben agresszív zenei elemekkel felszerelt nóta, ami az emberi lelket elsöprő bánatról és gyászról szól. Egyébként több új dalt is megírtunk már a soron következő, negyedik DTS-albumra, aminek megjelenése 2020 végére várható".

Az új kislemez borítóját a Dark The Suns basszusgitáros-billentyűse, Mikko felesége, Inka Ojala készítette. Jelenleg ők ketten alkotják a banda felállását.

Íme a 'Suru Raivosi Sydämeni Pimeydessä' hivatalos videoklipje:

A Dark The Suns egy 4 éves szünetet zárt le legutóbbi best-of kiadványával. A 'Life Eternal' című kollekció a Dark The Suns fennállásának 10. évfordulója alkalmából jelent meg, digitális formában (iTunes, Spotify, stb.), 2015. december 15-én. Az Inverse Records jóvoltából kiadásra kerülő albumon az együttes 10 legnagyobb slágere kapott helyet:

01. The Sleeping Beauty
02. Sleepless Angels
03. All Ends In Silence
04. The Dead End
05. Alone
06. Walking With An Angel
07. Unbroken Silence
08. Reflections
09. Don’t Fear The Sleep
10. Rimed With Frost

A Dark The Suns legutóbb 2010-ben adott ki nagylemezt: a 'Sleepwalking in a Nightmare' albumot a Firebox Records gondozta.

A Dark The Suns Facebook-oldala itt érhető el.


10 év szünet után új dallal tért vissza a DARK THE SUNS
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás