Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Hallgasd végig a STRIKER új, 'Stand In The Fire' című albumát!


2016-02-02

Meghallgatás céljából teljes egészében közzétette új albumát a kanadai metalbanda.

A Striker saját, Record Breaking Records kiadója jóvoltából fogja piacra dobni legújabb nagylemezét, a 'Stand In The Fire'-t. A február 5-én, pénteken megjelenő album jelenleg előrendelhető a banda hivatalos honlapján.

A 'Stand In The Fire' egy "kolosszális himnuszokkal és lenyűgöző riffekkel, valamint epikus dallamokkal megpakolt, könyörtelen alkotás, amit elsősorban a legendás Iron Maiden, illetve általában a klsszikus és rock- és metalzene inspirált".

A Striker - azaz Dan Clearly énekes, Tim Brown szóló- / ritmusgitáros, William Wallace basszer és Adam Brown dobos - az ex-Primal Fear dobos, Randy Black producelésében rögzítette új anyagát (Randy több koncerten is kisegítette már a Striker, amikor Adam épp nem ért rá). A dalok keverését egy másik hangmérnök-zseni, Frederik Nordstöm (Bring Me The Horizon, In Flames, Opeth, stb.) végezte.

Nagyon örülünk, hogy a saját zenénk, a saját ötleteink és a saját jövőnk is a saját kezünkben lehet. Ezáltal egy új éra vette kezdetét elkötelezett bandánk karrierjében. Mindenkivel szeretnénk megosztani a szabályt, ami szerint az életet élni kell: Nincsenek határok!" - közölte Tim Brown.

A 'Stand In The Fire' borítója és tracklistája:

01. Phoenix Lights
02. Out For Blood
03. Too Late
04. Stand In The Fire
05. The Iron Never Lies
06. Escape From Shred City
07. Outlaw
08. Locked In
09. United
10. Better Times
11. One Life

Ízelítőként alább elérhető a 'Too Late' nemrég megjelent videoklipje (a dal itt ingyen letölthető. A kisfilm kapcsán a banda a következőket nyilatkozta: "A klasszikus Bon Jovi-esszenciát szerettük volna magunkévá tenni, kevesebb hajlakk és több metal használatával. Egy jól megművelt performansz videót nehéz elrontani, ezért úgy döntöttünk, hogy modern dolgokkal is megspékelhetjük a látványt; ilyenek például a slow-motion vibrálások, a változatos színek és a háttérfények. A lényeg az, hogy szerettük volna bemutatni, milyen egy Striker-show. Következő alkalommal kevesebb pyro-t használunk, ígérem!".

Lentebb meghallgatható egy újabb dal, az 'Out For Blood' is, de az egész lemezt el lehet érni a Soundcloud-lejátszón.

A Striker februárban európai turnéra indul két német banda, a Primal Fear és a Brainstorm kíséretében. A körút február 21-én a budapesti Barba Negrába is elérkezik.


Hallgasd végig a STRIKER új, 'Stand In The Fire' című albumát!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás