Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Hallgasd végig az AHTME debütáló albumát!


2015-11-18

A korábban The Roman Holiday-ként ismert, kansasi technikás death metal banda nemrég a Unique Leader Records kiadóhoz igazolt. Itt jelent meg a csapat bemutatkozó anyaga.
 

A 2005-ben alakult Athme alapvetően egy technikás death metal banda, ami "sebészi pontosságú gitár-riffekkel, pusztító groove-okkal, erőszakos vokállal és acélos ritmus-szekcióval" operál. A banda egy 3 éves szünet után tért most vissza; méghozzá egy új lemezszerződéssel, ami a híres Unique Leader Records-szal köttetett.

"Izgatottan jelenthetjük, hogy megkötöttük első valódi lemezserződésünket. El sem tudjuk mondani, milyen nagyszerű érzés, hogy egy ilyen zseniális és tehetséges bandákkal, death metal-zenészekkel teli kiadóhoz tartozhatunk!" - közölte korábban a banda.

Az első Athme-album mellett, a Unique Leader újra kiadta a The Roman Holiday bemutatkozó, 2013-as, független gondozású, 'The Demonization' című lemezét is. Ez mindeddig sosem került hivatalos forgalomba, pedig az online közösség és az underground média igencsak pozitív kritikákkal illette. Az akkoriban The Roman Holiday-ként futó zenekar eredetileg 2009-ben rögzítette ez az albumot, Navene Koperweis (Animosity, Animals As Leaders, Entheos) producer közreműködésében - hasonlóan az új anyaghoz.

A 'The Demonization' újrakiadása 2016 februárjában volt esedékes; míg az első teljes értékű Athme album március végén jelent meg, és immáron teljes egészében elérhető online, meghallgatás céljából:

 

Hallgasd végig az AHTME debütáló albumát!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás