Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

A soproni Volt Fesztiválon is fellép jövőre az IRON MAIDEN


2015-11-26

A 2016-os Volt Fesztivál elsőként bejelentett fellépője nem más, mint a legendás Iron Maiden!

"Július 1-jén a The Book Of Souls turné keretében a világ egyik legfontosabb metal legendája érkezik Sopronba! A Telekom Volt Fesztivál nagyszínpadán: az Iron Maiden! Bruce Dickinson üzenetet is küldött a magyar rajongóknak: "Már alig várjuk, hogy elinduljon a turné: a legjobban azt szeretjük, amikor úton lehetünk és a rajongóinknak zenélhetünk, nagyon várjuk, hogy visszatérhessünk Magyarországra!”. Mi is várjuk őket! :-)

Early bird bérletek (21 990 Ft) november 28-án reggel 10-ig!" -  www.volt.hu
Napijegy: 10 990 Ft  - sziget.hu/volt/jegy/jegyarak

Az Iron Maiden új albuma, a 'The Book Of Souls' világkörüli lemezbemutató turnéja jövő februárban indul. A 'The Books Of Souls World Tour 2016' első három, USA-beli koncertjét követően, az Ed Force One Közép-Amerikába, először Mexikóba, majd El Salvadorba (itt korábban még nem koncertezett a Maiden), utána pedig Costa Ricába repül. A banda magángépe ezután Latin-Amerika felé veszi az irányt (argentin, chilei és brazil koncertek is tervben vannak), majd március végén - tíz buli erejéig - ismét visszatér az Államokba, áprilisban pedig Kanadába is ellátogat.

Április végén Japánban fog turnézni a zenekar, de később (szintén első alkalommal) Kínát is célba veszik. A Maiden ezt követően, május elején Új-Zélandon, majd Ausztráliában ad koncerteket.

Május utolsó napjaiban a Dél-Afrikai Köztársaság Maiden-rajongói örülhetnek (Dickinson-nal most először látogat ide a csapat), de ezután - több mint három hónapon keresztül Európa nagyvárosait és nyári fesztiváljait járja az Ed Force One (ennek állomása lesz a fentebb említett Volt Fesztivál is).

Az eddig bejelentett turné-dátumok és -állomások, plusz a jegyinfók, itt olvashatók. A lista folyamatosan frissül!

A lent látható plakátról egyébként az is kiderül, hogy a Maiden világkörüli turnéján az a The Raven Age lesz az előzenekar, aminek egyik gitárosa Steve Harris fia, George (habár a soproni koncerten ők valószínűleg nem lépnek fel).


A soproni Volt Fesztiválon is fellép jövőre az IRON MAIDEN
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás